Случилото се в Разлог разтърси България!

0
370

Тийнейджърски скандал в Разлог се оказа главна тема сред криминалните новини днес!

Не е за вярване, но дори и 14-годишните вече са способни на самоубийство от любов. Именно такъв е случаят с ученичка от Разлог, която след скандал с гаджето си е взела умопомрачително много таблетки, опитвайки да прекрати живота си, пишат колегите от Struma.bg.

Девойката е погълнала цели 14 таблетки от медикамента „Деган“, който е против повръщане и гадене. Това е свръхдоза от лекарството, което в случая ѝ е подействало изключително зле и момичето не след дълго загубило съзнание.

Девойка от Разлог се опита да се самоубие
Девойка от Разлог се опита да се самоубие

Жестоката сцена се разиграла вчера към 14 ч. Тийнейджърката е имала разправия с приятеля си, крясъците им се чували из целия блок. След като младежът си заминал, тя решила, че не иска повече да живее и се нагълтала с хапчета.

Новината е заварила майка ѝ на работа. Тя е била привикана по спешност.



Нещата обаче не са били успешно овладени в Разлог. Поради липса на качествена апаратура в града, девойката е била изпратена в благоевградската реанимация. Там в момента я наблюдават най-добрите анестезиолози.

От Благоевград твърдят, че осмокласничката е без опасност за живота. Лечението обаче засега протича доста трудно, понеже дозата на погълнатите медикаменти е наистина внушителна. Има лека опасност от странични увреждания след възстановяването.

Случаят предизвика остри коментари в интернет. Много от потребителите винят държавата, а не конкретно извършителката на опита за самоубийство.

„На 14 г. и вече любовни драми. Да живее демокрацията!“ – пише форумник.

„Дотам ни докараха през тези 27 години… На децата ни не им се живее още от малки. Това не е никаква държава тук, това е една помия.“ – критикува пък друг онлайн читател.

За баща на детето от Разлог не се съобщава. Не е ясно дали той е разведен с майката, починал или неизвестен. Има вероятност обаче именно тази липса да е направила момичето доста уязвимо в тийнейджърските години.

Желаем успешно и пълно възстановяване на девойката от Разлог! Дано превъзмогне случилото се и повече не посяга никога на живота си!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.