Ето къде ще срещнете голямата си любов (II част)

0
515

Вероятно неведнъж сте си представяли как ще срещнете голямата си любов

Първата част можете да прочетете ТУК.

В следващите редове ще разкрием къде могат да срещнат своята голяма любов представителите на водните и въздушните знаци.

Както вече споменахме всеки един човек мисли за голямата любов, която ще преобърне живота му, колкото и да не си го признава.
Вероятно неведнъж сте си представяли как ще срещнете голямата си любов, какъв ще е животът ви с нея/него и какво ли още не, свързано с тази тема.

любов
Вероятно неведнъж сте си представяли как ще срещнете голямата си любов

ВОДНИ ЗНАЦИ
За водните знаци (Рак, Скорпион и Риби) се знае, че са хора, които имат силно влечение към изкуството и силна интуиция, които биха могли да ги отведат до голямата любов.
За разлика от останалите представители на зодиака, водните знаци преживяват най-малко разочарования във воден план и то именно благодарение на силната си интуиция.
Тя им дава възможност да направят правилна преценка за човека срещу тях и по този начин не се разочароват от него.



ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ
За представителите на въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей) е ясно, че са общителни личности, доста любопитни и със силна жажда за знание. Като се има предвид всичко това по всяка вероятност ще срещнат голямата си любов на социални места.
Няма да е изненада, ако се влюбите като се запишете на някакъв курс за повишаване на квалификацията или на семинар, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.