Чудовищни версии за убийството на съпруга на Анита Мейзер!

0
406

Анита Мейзер остана без съпруг, а следователите вече обсъждат версиите за убийството!

Николай Димов, за когото Анита Мейзер се омъжи, бе убит в дома си тази сутрин, а полицията още не може да потвърди само една версия за смъртта му. Дори все още не може да се каже как точно е бил убит, тъй като патоанатомите в момента преглеждат тялото, пише Blitz.bg.

Сред заподозрените обаче е собствената му съпруга Анита Мейзер. Красавицата е дала доста противоречиви показания.

Тя е посочила цели три версии за убийството на мъжа ѝ. Първо по телефона казала, че е прострелян с пистолет, после – че е удушен с кабели, а накрая – че е бил обесен.

Анита Мейзер с убития Николай Димов
Анита Мейзер с убития Николай Димов

Освен това думите на Анита се разминават и с някои неща от злополучната нощ.

Например тя е казала, че Николай се е готвел да излиза с приятели в квартала. Точно преди това обаче двамата се били върнали от роднини на Ники, които твърдят, че той си е тръгнал от тях, тъй като се чувствал много зле и смятал да си ляга.

Засега полицията има и други заподозрени. Сред тях са въпросните приятели, с които той уж щял да излиза. Николай Димов ги видял на връщане от гостито при роднините си. Спрял при тях и тримата почнали да си говорят и да се уговарят за среща. Това поне твърди Ани Мейзер.



Съпругата му обаче казва, че не ѝ било до излизания и решила да си легне. Мъжът ѝ пък щял да се изкъпе и да излезе.

Тук обаче има известно разминаване. Роднините на Ники твърдят, че той е имал скорошна татуировка, която го боляла и заради която нямало да си взима душ известно време. Анита пък казва, че той е щял да влиза в банята.

Трупът е намерен от самата Мейзер, която през нощта станала до тоалетната и заварила Николай облян в кръв. Въпреки неадекватните версии на Ани, полицията засега смята, че той е бил заклан, като преди това е бил упоен, за да може убиецът да си свърши по-лесно работата.

Анита Мейзер все още не може да бъде открита за коментар и телефонът ѝ е изключен.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.