Няколко невероятни трика, за да привлечете късмета (Доказано помагат)

0
683

Има няколко трика, за да привлечете късмета

С тези прости трика гарантирано ще привлечете късмета на ваша страна. Колкото и да не ви върви, тези номера помагат на хиляди хора по света. От тях са се възползвали и поколения назад и те гарантирано вършат чудеса.

Първият трик, за да обърнете фортуната на ваша страна е да откъснете парче от кората на бреза. Това обаче трябва да направите в неделя, след като слънцето залезе. В понеделник, точно когато слънцето изгрява, изречете тези думи:

С тези няколко трика гарантирано привличате късмета
С тези няколко трика гарантирано привличате късмета

„Вместо зло-само късмет”. След това завийте парченцето кора в малък червен цвят. Поставете го в джоба си или близо до тялото и го носете цяла седмица. След това ще се радвате на невероятен късмет. Трикът наистина действа, категорични са хора, които са го изпробвали.

Другият трик е следният. Ще привлечете късмета на ваша страна, ако изпълните следното. Когато станете рано и излезете от дома, още докато има роса.



Преди да излезете хвърлете на главата си половин шепа пшеничени зърна. След това обикаляйте навън около дома си към половин час.

Енергията на зърната са изключително силна. Преди да се приберете в къщи, изтупайте зърната навън. Така късмета няма как да не ви намери.

Друг ритуал за привличане на късмета е свързан с прясно мляко. Вечерта излейте чаша прясно мляко в една плитка купа.

След това се наведете над нея и кажете три пъти: „Късметът ще е утре с мен!” След това оставете млякото на хладно място. Сутринта, преди да излезете измийте ръцете си с него.

Късметът ви ще винаги с вас и ако вземете старинна сребърна монета, но при намаляваща луна. Носете я в джоба си през деня и нощта и щом се покаже луната,вдигнете я срещу лунните лъчи.Оставете монетата до прозореца, за да я огрява Луната цяла нощ. Носете монетата дни дни в десния джоб и късмета ще е постоянно с вас.

Ако се нуждаете от късмет спешно представете си следното нещо. Легнете в тъмна стая и си визуализирайте шарено покривало. Представете си после как то се превръща в разноцветна пътека, която свършва някъде в далечината.

И вие правите по нея седем крачки. Щом отворите очи, бъдете сигурни, че късмета вече е с вас непрекъснато.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.