Лечителят Саркис Инджиян сензационно: Диабетът не е болест! (Ето как го сразява)

0
1055

Лечителят Саркис Инджиян знае как да победи диабета без лекарства

Според лечителя Саркис Инджиян диабета, от която кошмарна болест страда една трета от населението по света, не е болест. Той твърди, че може да бъде победен не с хапчета и инсулин, а със смяна на хранителния режим и начина на живот.

Билкарят препоръчва за известно време да се намалят въглехидратите и протеините в менюто на диабетиците. Той обяснява това с възможността на панкреаса да си почине известно време при страдащите от диабет тип 2 . Така постепенно са намаляват лекарствата и инсулина, твърди той.

Саркис
Саркис Инджиян знае как да срази диабета

Зеленчуци могат са се ядат спокойно. Дори препоръчва на масата да има непрекъснато зелен фасул, зеле, моркови, тиквички, цвекло, лук и други, но без картофи.

Ако все пак му се приискат на диабетика да си хапне картофи, да се варят с кората и количеството им да е намалено.



Саркис Инджиян съветва, че най-важното условие е да спрат да ядат хляб. Според него хляба няма нищо общо с този отпреди 40-50 години. Сегашните тестени изделия са направени от брашно на пшеница с ГМО, които вдигат захарта и докарват други болести.

Освен това те са пълни с набухватели, ароматизатори, консерванти, маргарин и други вредни съставки. Няма смисъл да се пече и хляб в къщи, защото просто брашното не е качествено, съветва знахаря.

Най-ефикасния лек срещу болестта за него е доматен сок в големи количества и чай от шипка.

„Работя с енергийна информация за всеки определен човек. Дори и една и съща да е болестта, при различните хора се лекува по различен начин. Няма универсално правило, всичко е индивидуално”, категоричен е Саркис Инджиян.

Слатинският лечител е специализирал в Украйна и е сред 18-те билколечители, които имат право по закон да лекуват в България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.