Бомба: Принц Хари не си говори с баба си заради Даяна!

0
428

Принц Хари е решил да наказва виновниците за смъртта на принцеса Даяна!

Един от най-високопоставените хора в Бъкингам е бесен на кралицата. Това е принц Хари, който обвинявал баба си за гибелта на майка му, пишат на Острова.

Братът на Уилям едва наскоро започна да преживява голямата си загуба. Преди това той бил заключил всичките си чувства, което цели 19 години вътрешно го е тормозело.

Връщайки се към фаталната 1997 г., принц Хари започвал все повече да се убеждава, че виновниците за случилото се са в неговото семейство.

Принц Хари още осмисля загубата на Даяна
Принц Хари още осмисля загубата на Даяна

На първо място той обвинявал кралица Елизабет Втора. Според него, баба му била в основата на трагедията, тъй като не зашитила снаха си. Нещо повече, говори се, че Хари дори подозирал заговор срещу майка му, водещ до нейното убийство.



Не е тайна, че принцеса Даяна имаше връзка с мюсюлманин точно преди да загине. Отдавна се тиражира версията, че кралицата я е ликвидирала, защото смятала, че посрамва кралския род.

Счита се, че Елизабет Втора не е одобрявала изневерите на сина си Чарлз с Камила, но не е можела да приеме, че една дама като Даяна ще слага рога на престолонаследника пред цял свят.

Принц Хари започнал да се интересува от случая и все повече се убеждавал, че баба му е убийцата на майка му. Той обаче няма как да го докаже, а и да го каже, защото целият народ би се нахвърлил срещу него, пък и най-вероятно би изгубил правата си в двореца.

Той бил в обтегнати отношения и с баша си. Причината тук е повече от ясна. Хари не можел да му прости, че е кръшкал на майка му. Камила Паркър пък дори не я поздравявал, когато я срещал, понеже я ненавиждал и изобщо не я уважавал.

Във Великобритания се счита, че именно този темперамент на принц Хари го прави недостоен за короната. Тъй като там се смята, че един крал трябва да бъде уравновесен и толерантен, какъвто Хари не е и какъвто брат му Уилям е.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.