България празнува: Великият Григор Димитров се завърна!

0
289

Григор Димитров постигна нещо впечатляващо и постави България в еуфория!

Да, той отново е тук и отново е това, което бяхме свикнали да виждаме преди! Григор Димитров се завърна към величието си, след като достигна полуфиналите в Синсинати, научи Topactualno.com.

Гришо се изправи срещу американеца Стийв Джонсън и го победи трудно, но много сладко. Успехът му се оказва връхна точка за него през тази година.

Първият сет бе изключително равностоен, но именно в него се забеляза промененият Григор Димитров. Той успя да го спечели с мъка. Мъка, но безкрайно сладка мъка, отразена като 7:6 гейма в полза на българина.

Григор Димитров пак е велик!
Григор Димитров пак е велик!

Победата в първия сет сякаш даде сили на Гришо, който с огромно самочувствие взе и втората част. Тозп път нямаше драма, а един категоричен български тенисист. Той надделя с безпощадното 6:2 гейма.



Така Григор Димитров си спечели правото да представя България на трети полуфинал от серията „Мастърс 1000“. Това е голям пробив за него и се очаква голямо негово изкачване в ранглистата, след като турнирът приключи.

Предишните два полуфинала Гришо ги изгуби, но сега надеждата е по-голяма. Тогава първо французинът Жо-Вилфред Цонга го победи в Торонто, а после испанската легенда Рафаел Надал го надви в Рим.

Този път обаче самият Григор Димитров изглежда по-уверен в себе си, въпреки неуспехите от последната година.

Съперник на Гришо ще бъде един от измежду хърватите Марин Чилич и Борна Чорич. Това отваря шанс на Григор за отмъщение.

Ако Чилич се класира напред, българинът ще има възможност да вземе реванш от него. Той би бил сладък, понеже именно този хърватин го спря още в първия кръг на Олимпиадата в Рио де Женейро.

Григор Димитров много изстрада в последните месеци и дори цели две години. Той получаваше много упреци, че пада в ранглистата заради желанието си да бъде плейбой.

Припомняме, че Гришо е сред най-желаните ергени от тенесистите. Той имаше дълга връзка с красавицата Мария Шарапова, а сега върти любов с друга звезда – Никол Шерцингер.

Все пак обаче българската първа ракета най-после си върна формата и мечтае за нова титла. Честито и успех в следващия мач!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.