Мария Шарапова направи нещо невероятно за Гришо!

0
334

Мария Шарапова се оказа с по-широко сърце, отколкото мнозина считаха. Тя стори нещо, което заслужава поздравления!

В дните, в които руската хубавица Мария Шарапова изтърпява наказание и на практика само си почива, тя отново се сети за Григор Димитров.

Рускинята очевидно се е размекнала от своята зла участ с допинга, защото вече не храни изобщо лоши чувства към бившия си, въпреки че се раздели с него по не най-добрия начин.

Маша признала пред свои близки хора, че Гришо за нея е номер едно от всички мъже, с които е била. В показателите на рускинята влизали интелект, външност, умения в леглото, роматика и др.

Разбира се, това не може да не радва Григор, който макар и с друга, също още сякаш таи чувства към руската си бивша половинка.



Мария Шарапова доказва, че е обичала истинска Григор Димитров
Мария Шарапова доказва, че е обичала истински Григор Димитров

Говори се, че Мария Шарапова се трогнала от вниманието и отношението на Димитров, когато скандалът с допинга избухнал. Той бил един от малцината, които я подкрепили.

„От всички колеги единствено Григор ми каза, че трябва да има някаква грешка и не съм виновна. Всички други се нахвърлиха върху мен, сякаш нарочно съм взела допинг.“ – разправяла Маша пред приятелите си.

Григор Димитров обаче по този начин си навлякъл гнева на настоящата дама на сърцето си Никол Шерцингер. Певицата изревнувала жестоко от подкрепата му към Мария Шарапова.

Твърди се в чужбина, че не е изключено един ден Гришо и Маша отново да се съберат. Те продължавали да се чуват и да си пишат, което ясно подскавало, че още има нещо помежду им.

Според слуховете, раздялата им е плод на твърде голямо сходство в характерите, което обаче е довело до несъвместимост във връзката. И двамата били лидери, което затруднявало комуникацията, тъй като в една любов трябват много компромиси.

Мария Шарапова е официално сама от краха си с Гришо насам. Тя така и не среща своя мъж, но не е изключено да не намери по-подходящ любим за себе си от българския тенисист.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.