Това са най-добрите дати за сватба до края на годината

0
409

Според нумеролозите, ако вдигнете сватба на тези дати ще ви донесат дълъг и щастлив семеен живот

Ако сте взели решение с половинката ви да преминете към една от най-важните стъпки в живота ви – вашата сватба, то тези редове ще са ви от огромна полза.

Специалисти определиха кои са най-подходящите дати за сватба в оставащите месеци до края на годината.
Ако вече сте получили предложение за брак и сте се заели с подготовката на събитието, със сигурност сте малко нервни и тази подробност ви е убягнала.

Сега имате възможността да поправите тази грешка и да проверите кои са най-подходящите дати за сватба до края на годината, които ще ви донесат щастлив и дълъг семеен живот.

сватба
Според нумеролозите те ще ви донесат дълъг и щастлив семеен живот

Считано от днес, първата подходяща дата за вашето щастливо събитие е 3 септември. Това е първият уикенд от месец септември. Денят е изключително подходящ да се вречете във вярност на половинката си. Макар лятото все още да продължава, то непоносимите жеги ще са отминали.



Следващата подходяща дата да сключите брак с половинката си е на 6 октомври (четвъртък). Макар този ден да не е сред най-популярните за сватба, нумеролозите съветват да заложите на него, ако искате семейният ви живот да протече по мед и масло.

6 ноември пък е другата дата, която препоръчват нумеролозите. Очакванията им, са тази дата да въодушеви много двойки.
Последната такава дата за годината е 31 декември. Тази година новогодишната нощ се пада в събота, което означава, че е идеалното време за вашата венчавка. С нея ще поставите и новото начало на 2017 година, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.