Дидо от Д2 най-после каза „да“, а избраницата е Юлия Кулиш! (СНИМКИ)

1
1006

Дидо от Д2 най-после каза „да“, а избраницата е Юлия Кулиш!

Да, една украинка плени сърцето на българин. Това е равносметката от сватбата на Дидо от Д2 с Юлия Кулиш.

Юлия и певецът са заедно от 2 години и нещата при тях се развиват уникално бързо. Само месец след първата им целувка двамата заживяват заедно. Година по-късно пък вече са сгодени, за да се стигне и до сватбата им.

Юлия Кулиш е много известна в света на модата. Тя е фотомодел и цяла Украйна я познава.

Красавица е футболна щерка. Именно така започва връзката ѝ с България. Баща ѝ Игор Кулиш по това време е треньор на вратарите в нашия „Левски“.



Това е втори брак за Юлия Кулиш. Първият е с футболиста Александър Князев, но той не трае дълго.

Хубавицата твърди, че се е влюбила в Дидо още от пръв поглед. По онова време той имал приятелка, но тя си казала, че не може да остави така истинската любов.

Вече се говори, че младата сватбена двойка работи за дете. Именно това е било и сред главните теми на сватбата им, тъй като украинката се е появила с доста семпла рокля, целяща сякаш да скрие нещо.

Новината за новия брак на Юлия се разпространи много бързо в цяла Украйна. Колегите там реагираха по-бързо и от нас, тъй като красивата Кулиш е много голямо име в страната.

Деян Каменов също е звезда в родината си, но около него от години не се шуми много. Той не е от скандалните мъже, нито пък сменя често половинките си.

Сватбата между Дидо и Юлия е била подготвена само за няколко месеца. Младоженците са искали тя да се състои на морето и това се случи. Созопол бе домакин на голямото събитие.

Припомняме, че Дидо зае мястото на Дичо, след като последният напусна Д2. Деян обаче стана известен преди това покрай музикалното риалити Star Academy.

Юлия Кулиш впечатлява с изящество и естествена красота.

Уникалната Юлия Кулиш!
Уникалната Юлия Кулиш!

 

Дидо и Юлия на сватбата
Дидо и Юлия на сватбата

 

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.