Андреа скочи на Кубрат Пулев, ами сега?

1
668

Андреа е готова да пожертва любовта си, тъй като иска нещо повече от живота!

Фолк дивата Андреа се е скарала жестоко с половинката си само преди часове. Повод за скандала е била сватбата на Христина Стоичкова, която се проведе снощи. Двамата бяха сред гостите.

Когато видяла как футболната щерка и хърватският бивш тенисист се радват на своя голям ден, певицата поискала от Кобрата същото щастие. Той обаче за пореден път отклонил желанието ѝ с оправдания.

Боксьорът отново излязъл с номера, че не може да сформира семейство докато не стане световен номер едно в категорията на своя спорт.

Андреа вече иска сватба с Кубрат Пулев
Андреа вече иска сватба с Кубрат Пулев

Андреа обаче вече не смятала да търпи нелепите оправдания на гаджето си и сериозно му поставила въпроса – кога най-после ще се оженят. При което Кубрат Пулев останал като попарен.

Двамата цели 9 години делят едно легло. Най-интересното е, че за този период нито веднъж не са се появявали реални информации или дори спекулации за изневяра на някого от тях.

Любовта им е повече от сигурна, но феновете им вече сериозно се чудят защо няма сватба. Дори годеж няма, което е още по-шокиращо.



Говори се, че Кобрата имал някакъв страх от брака и все още не се чувствал готов за него. Въпреки наглед суровия си балкански вид, боксьорът все още носел детето в себе си. Това го правело много инфантилен, но само в някои отношения.

Този път обаче Андреа вече съвсем сериозно поставила условие. Тя му заявила, че ако двамата не постигнат скоро това, което имат Христина и Лука, може да се стигне и до ряздялата им.

„Какво очаква той, тя е на 29 г., скоро ще прави 30… Много ясно, че вече ще мисли за брак и деца. Как може за 9 години Кубрат така и да не се сети да ѝ предложи.“ – възмущават се феновете на изпълнителката на „Като непознат“.

Очаква се най-накрая Кобрата да се реши и догодина вече да се ожени. Той е на 36 г. и оттук нататък няма никакво време за губене, а трябва да се залавя с правенето на семейство.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.