Сватбата на Христина Стоичкова в снимки!

0
699

Христина Стоичкова се омъжи на луксозно парти в Правец!

Щерката на Камата надяна халката в събота вечер и вече е госпожа. Христина Стоичкова е на 26 г., но вече последва кака си Мика и сключи брак, както писа вече Topactualno.com.

Тържеството е било повече от пищно. На снимките, които ви показваме малко по-надолу, си личат големи имена на България като Илиана Раева и Наско Сираков например.

Сред гостите са били и други знаменитости като Тончо Токмакчиев, Андреа и Кубрат Пулев. Фолк дивата дори изпълни няколко свои хита на сватбата, с което зарадва феновете ѝ сред присъстващите.

Скандалът между Христо Стоичков и „България днес“ очевидно не се е отразил на настроението на Ицо. Легендарният футболист изглежда щастлив в най-важния ден за неговата дъщеря.



Както стана ясно вече, Камата посегна на шофьора на печатното издание. Той е побеснял от факта, че не е поканил журналистите от този вестник и те са отказали да си тръгнат, когато ги е помолил.

Днес Стоичков бе привикан от МВР за разпит, тъй като шофьорът е подал жалба срещу него. Тепърва ще се разяснява дали наистина Ицо е пребил този човек или всичко е преиначено.

Избраникът на Христина Стоичкова е бивш тенисист. Той е от хърватски произход и името му е Лука Белич.

Още не се знае къде точно ще се установи младото семейство. Досега двамата живяха в Маями, където се подвизава и останалата част от фамилията.

Сега обаче има вероятност малката Стоичкова да се завърне в родния си град. Тя, разбира се, е българка, но е родена в Барселона, тъй като там се подвизаваше баща ѝ през 1990 г.

Стоичков намекна за връщане в каталунската столица с изповед колкото много я обича и как иска да умре там. Освен това се говори, че Камата има много имоти там, които дава под наем. Нищо чудно в един от тях да заживеят Христина и Лука.

Оставяме ви с кадрите от сватбата на младите влюбени!

Стоичков и Мариана с Наско и Илиана Раева
Стоичков и Мариана с Наско и Илиана Раева
Църковният брак на Христина Стоичкова и Лука Белич
Църковният брак на Христина Стоичкова и Лука Белич
Черешката на тортата - булката с роклята
Черешката на тортата – булката с роклята
Те са левскати, а той цесекар, но са дългогодишни приятели
Те са левскари, а той цесекар, но са дългогодишни приятели
Христо Стоичков на танц с Илиана Раева
Христо Стоичков на танц с Илиана Раева
Щатлива фамилия
Щастлива фамилия

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.