Уникална рецепта: Алое вера, с тези съставки, премахва тумори от раз!

0
705

Алое вера е уникално растение

Никой, който малко е запознат с билкарството е наясно какво е растението алое вера.

Защото отдавна се знае за неговите лечебни свойства. Растението има уникални съставки, които помагат за подобряване на физическото здраве на хората. Има такава невероятната рецепта с алое вера и тя помага за лечение на много и страшни заболявания.

Чудото алое вера лекува много болести
Чудото алое вера лекува много болести

Отварата лекува кисти, злокачествени образования в организма, кисти. Помага при болести като астма, бронхит, ангина. Лечебната течност действа за отпушване на кръвоносни съдове и то супер безотказно.

В това са категорични билкари и различни лечители. Според специалистите изобщо няма да сгрешите, ако използвате сместа и като превантивна мярка срещу различни по-сериозни заболявания.



Отварата е невероятна, а ефекта е изпитан отдавна и много хора са се излекували с нея. Комбинацията на съставките в сместа са следните.

Необходими са петстотин милилитра медицински алкохол, половин килограм домашен мед, седемстотин и петдесет грама червено вино (една бутилка), половин килограм кафе от цикория и сто и петдесет грама листа от алое вера.

Преди да се направи рецептата се извършва предварителна обработка на листата от алое вера. Те се измиват и се нарязват, като се пасират добре в робот или уред за смилане. След това се разбъркват с останалите съставки.

С това приготовленията на сместа не приключват. Полученото количество се поставя с стъклен съд, като се затваря добре. След това се поставя на место, обезателно тъмно и хладно. Количеството престоява там около две седмици. След четиринадесет дни сместа се изважда и се прецежда през марля.

Не бива да се забравя, че стомахът трябва да е празен преди и след като изпиете от лекарството. За целта то се приема най-малко час преди хранене. Течността се поема по три пъти на ден, по една супена лъжица на прием.

Още с първите няколко приема получавате облекчение на болките и страданията си. Гарантирано кистите и туморните образования изчезват.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.