Течна бомба: Само за 7 дни добивате талия на оса! (Тази рецепта е класика в Изтока)

0
447

С тази уникална рецепта топите мазнините на корема само за седмица

С тази рецепта може да приберете издутия си корем, ако я пиете в продължение на седмица. Много жени страдат от този дискомфорт. Те имат издут корем заради газовете в стомаха си или натрупани излишни мазнини в областта на талията. Но след като направите и пиете от този еликсир, само за седмица ще се сдобиете с талия на оса, така мечтана от вас, дами. Това са убедени тези, които вече са пробвали невероятния еликсир.

С тази рецепта отслабвате безотказно
С тази рецепта отслабвате безотказно

Рецептата няма да „изстърже” мазнините от корема ви, нито ще направи теглото ви да слезе надолу с десетина или повече килограми. Просто течната бомба ще ви освободи от излишните газове и ще подобри храносмилането. Уникалната рецепта ще се погрижи за комфорта на вашия стомах и за неговата почивка.

Невероятната рецепта е класика в Изтока. За никого не е тайна, че именно там има най-много дълголетници и процентът на затлъстелите хора е сравнително нисък, в сравнение с останалите страни по света.

Съставките, от които е направен този ароматен коктейл, засилват метаболизма на организма и стимулират процесите в него. Рецептата ускорява кръвообръщението и в същото време увеличава устойчивостта към инфекции, което в пъти подобрява работата на стомашно-чревния тракт.



Уникалната смес се приготвя по следния начин: Взима се 4-5 сантиметра корен от джиндифил, 2-3 стръка пресен джоджен, грейпфрут, супена лъжица мед, 500 мл вода, в която са се киснали 6-7 сушени сливи, щипка канела и щипка кардамон.

Джинджифилът се нарязва и всичко това се смесва на блендер. Към сместа се прибавя бавно водата. От напитката се пие по 200 милилитра сутрин и вечер, половин час преди хранене.

През тази седмица е добре да се ограничат и вредните храни. След като се изпие напитката, се почива седмица и може да се повтори пак. За един сезон е добре да се използва коктейла само четири седмици. Не е препоръчително тази рецепта да се прави повече, защото има и странични ефекти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.