Аштън Къчър направи немислимото, Деми Мур е в шок!

0
370

Аштън Къчър се изгаври с бившата си, при положение че двамата не са двойка от 5 години!

Истината лъсна! Чак 10 години след брака на Аштън Къчър с по-възрастната Деми Мур се разбра официално причината за тяхната любов.

Оказа се това, което всички са си мислили. Актьорът се е възползвал от славата на своята колежка. Всичко помежду им е било единствено заради изгодата, научи Topactualno.com.

„Аз никога не съм чувствал любов към теб. В началото видях шанса да стана звезда, но после разбрах, че имам талант да го направя и сам.“ – изригнал Аштън Къчър пред американски ежедневник.

Аштън Къчър микога не е обичал Деми Мур
Аштън Къчър никога не е обичал Деми Мур

Самата Деми Мур в момента отново е влюбена и лети на крилете на щастието. Въпреки това, се говори усилено в САЩ, че актрисата все още изпитва някакви чувства към бившия си съпруг. Затова е останала шокирана от думите на Аштън.



Както е известно, Деми Мур в момента се среща с принц Андрю, който е син на английската кралица. Новият възлюбен на брюнетката е по-малкият брат на принц Чарлз.

Аштън Къчър пък вече чака второто си отроче и то също е от Мила Кунис, заради която актьорът напусна съпругата си. Двамата се познават от 1998 г., когато започна „Шеметни години“ – сериала, в който играеха навремето.

Преди време Аштън сподели, че винаги е мечтал за Мила и жена като нея. Още когато я е видял в тийнейджърските си години, той я е обикнал. После обаче Деми Мур, като типична „тигрица“, омая младия мъж.

Според някои слухове, основната причина да се разпадне бракът им не е само във възрастовата им разлика, а в липсата на деца. Деми има вече такива от Брус Уилис, но Аштън е бил млад и е жадувал за поколение, каквото тя не му е дала.

Това е и причината Мила Кунис да му роди веднага детенце и да продължава да забременява. Двамата определено са сродни души, което личи от факта, че се познават от почти деца.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.