Имате хлебарки? Не ви трябват отрови, този зеленчук ги прогонва завинаги (Още трикове)

1
884

Хлебарките са най-отвратителните същества, които населяват дома на хората

Всеки, който е имал от хлебарки в дома си, знае колко трудно може да се отървете от тях. Много често силни отрови и препарати не действат и те се оказват, че не могат да бъдат изтребени.

Дом без хлебарки е мечтата на много българи.В света на нанотехнологиите, смартфоните и космическите открития, ние, хората, още не може да се преборим с тези отвратителни създания. те са едни от най-натрапчивите същества, които много български домакинства почти не могат да прогонят от домовете си.

Хлебарките са трудни за убиване
Хлебарките са трудни за убиване

А причината до голяма степен е, че ние живеем повече в кооперации, отколкото в еднофамилни къщи. И ни е трудно да попречим на комшиите да „отглеждат“ хлебарки в апартаментите си.

Хлебарките наистина са голям проблем, защото присъстват в много от домакинствата. Освен че са отвратителни на външен вид, тези насекоми са носители и на различни болести.



Веднъж влезли в дома ви, натрапниците трудно могат да бъдат изгонени оттам. Малко хора знаят, че те са едно от най-древните създания на нашата планета.

Те са съществували още от ерата на динозаврите. Нещото, което го умеят най-добре е да се приспособяват отлично, както и да оцеляват, независимо от всякакви препятствия.

Но един зеленчук им действа взривоопасно. Това е най-обикновената краставица. Просто трябва да нарежете няколко парчета на кръгчета и ги поставяте в четирите краища на стаята или в помещенията, където се съмнявате, че има от вредните гадинки.

Миризмата на този зеленчук не само ще изгони хлебарките, но няма да им позволи и да се размножават.

Друг лесен начин да се отървете от тях е бира. За целта напълнете една чаша наполовина с бира. Намажете от вътрешната й страна вазелин, за да не могат да се изкатерят, след като паднат в чашата.

Трикът наистина действа и ефекта също е поразителен. Не е изяснено защо хлебарките харесват тази напитка, но това е факт, проверен от много хора. И тези способи наистина действат, уверяват те.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Няма насекомо което да не го привлича миризмата от бира,работил съм в пивоварната индустрия какви насекоми,че и гризачи съм виждал в оборотните бутилки не е истина

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.