Световен шок: Майкъл Джексън се оказа жив (ВИДЕО)

1
633

Майкъл Джексън е заснет в абтомобила на своята щерка!

Шокиращо видео разкри още по-шокираща истина. Майкъл Джексън всъщност е жив и здрав. Това е тезата на всиките му фенове в момента, твърдят в САЩ.

Физиономия, наподобяваща много тази на Джако, лъсна на задната седалка на автомобила, в който се вози дъщеря му. Младата Парис Джексън си прави селфи, когато отзад се вижда силует на човек.

Разбира се, няма някакви други доказателства, че това е точно Майкъл Джексън, но веднага започнаха да се разпространяват различни слухове.

Майкъл Джексън може да е жив
Майкъл Джексън може да е жив

Първият от тях е, че Краля на попа е искал да избяга от този живот, в който всеки го знае. Дори се предполага, че си е направил нова пластична операция, за да не го разпознават.



Има и друга теза, свързана с укриването му през тези 7 години. Тя касае здравето му, което е било толкова влошено, че се е наложило да излезе в нелегалност, за да не му се развали имиджът.

Това не е първият подобен случай, в който се твърди, че Майкъл Джексън е жив. Преди време различни негови двойници пробваха да направят сензацията, но винаги бяха разкривани.

Този път обаче изглежда някак по-естествено скалъпена историята и това предизвиква по-големи надежди у феновете.

Скептиците обаче опровергаха тази теория с фотошоп. Според тях, някой хакер си е поиграл с въпросната снимка и я е обработил по такъв начин.

Истината със сигурност е в телефона на Парис Джексън, която държи оригинала на снимката. Тя обаче все още не е коментирала тази тема, което държи в напрежение милиони по света.

Припомняме, че смъртта на Майкъл Джексън остана загадъчна, тъй като не се определи пълната истина за нея. Твърди се, че лекуващият го лекар го е погубил. Той дори лежа за кратко в затвора.

Други пък смятат, че Джако се е самоуибил. Има спекулации и за смърт вследствие на свръхдоза успокоителни.

Дори и да се окаже наистина жив обаче, надали Майкъл Джексън би бил някога това, което беше за хората. Днес той трябва да бъде на 58 г.

Вижте видеото, за което в момента говорят всички! То вече е събрало около 1 милион гледания и продължава да събира.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.