Знамение: Ликът на Богородица се появи на кората на дърво (Ето в кой град се случи)

0
466

Богородица изненадващо се появи на кората на дърво

Богородица се появи на кората на дърво и напълно шокира хората от града. Това се случило наскоро, като своеобразната икона се появила върху бреза, в руския град Саранск. Дървото било разположено в двора на болницата на града. Жителите на града, както и пациентите не знаят как се е появил лика на Божията майка. Те са категорични, че това не е дело на човешка ръка, нито на намеса от някой смъртен.

Икона на Богородица върху кората на бреза побърка жителите на града
Икона на Богородица върху кората на бреза побърка жителите на града

Всеки, който се докоснал до своеобразната икона на Богородица твърди, че тя излъчва положителна енергия. И не само това, а има и лечебна сила, която като слаб ток преминавала през ръцете на тези, които са се докосвали до нея.

Очите на иконата са пълни с жълтеникава смола. Иконата на Дева Мария има не само излъчване, но и отнема отрицателната енергия, убедени са тези, които вече са се докосвали до нея.

До изображението на Светата майка всеки забравя проблемите си и се чувства изпълнен с оптимизъм, енергия и положително отношение към всичко наоколо. Тук човек наистина се успокоява и за момент забравя проблемите си, категорични са миряните.



Преди известно време на футболното игрище на руския град Ейск се появил също лика на Пресветата Богородица. Жителите на града станали свидетели на истинско чудо! Градът е известен курорт, разположен на брега на Азовско море. Той е петият по големина и брой жители град в Краснодарския край.

Според вярващите това е знамение свише. Което означава, че градовете, където се появява лика на Богородица, тя ги предпазва от лоши сили и различни природни бедствия.Според други вярващи, образът на Дева Мария е свързан с появата при тежки изпитания, при някакви бедствия, които предстоят да се случат с хората или при други катастрофални събития.

И в двата случая обаче тя винаги се появява, за да вдъхне надежда, да помогне, за да напътства, за да преодолеят миряните някакво препятствие или да прескочат по-големи катаклизми.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.