Истината лъсна! Тя завъртя главата на Бербатов

0
1233

Семейството на Бербатов още помни една от красавиците, която е можела да влезе в него!

Интересно разкритие за любовните похождения на Асен Бербатов излезе наяве. Оказва се, че братът на най-популярния ни действащ футболист е кръшкал в миналото на съпругата си Димитричка, пише в. „Уикенд“.

Хубавицата, която омаяла Бербо-младши, по онова време била още ученичка. Става въпрос за Александра Богданска, която през последните дни стана известна като Сашка с пръста.

Двамата са въртели любов в Благоевград и Бербатов е бил много влюбен, но в крайна сметка избрал жена си, тъй като любовницата му още не е била пълнолетна.

Тя е една от бившите на брата на Бербатов
Тя е една от бившите на брата на Бербатов

Богданска нашумя изключително много през тази седмица. Бившето ѝ вече гадже Даниел Петканов я злепостави публично, пускайки нейни снимки с италианския ѝ любовник, който е вкарал пръста си в устата ѝ.



Лудия репортер на Милен Цветков разкри още, че това не е единствената изневяра на Александра. Тя го е мамела винаги когато е ходела в чужбина уж по работа.

Дори се предполага от мнозина, че вместо да работи като модел зад граница, Сашка е правела други платени услуги. Това обаче не е потвърдено.

В същото време има изненадващи слухове, че цялата тази история е подсетила Асен Бербатов за някогашната му изгора и той я е потърсил отново.

Трудно ще е обаче не братът на Митко да се свърже точно сега със Сашка, тъй като тя се намира в болница. Красавицата е със срината нервна система заради това, че е излязла като лека жена пред цяла България.

Александра Богданска стана по-популярна през 2012 г., когато бе избрана за Мис национален отбор по баскетбол. Впоследствие славата я застигна и чрез връзката ѝ с Даниел Петканов.

Двамата се запознаха по време на интервю на Лудия репортер в УНСС, където Сашка все още е студентка. В продължение на две години любовта им изглеждаше непокътната, докато не се оказа, че е била илюзия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.