Този кошмар не дава мира на Наталия Симеонова!

0
1313

Наталия Симеонова крие една ранима и много романтична душа в себе си!

Русокосата тв водеща Наталия Симеонова е преживяла много в своя личен живот. Тя е минала през развод и няколко любовни разочарования, но едно от тях е особено голямо.

То е свързано с певицата Милена Славова, която е една от жените, минали през леглото на Денис Ризов.

Рок звездата се залюбил с колежката си по време на брака си с Наталия. По онова време нещата в семейния им живот не вървели и било въпрос на време да се стигне до раздяла.

Наталия Симеонова носи своя кошмар от години
Наталия Симеонова носи своя кошмар от години

Дали Милена е провокирала тази раздяла или не, не е известно. Факт е обаче, че връзката на тв водещата и вокалиста на „Ахат“ се проваля.



Двамата от години не са заедно, но до развод се стигна едва преди няколко години. Говори се, че Наталия Симеонова е била влюбена в Денис Ризов дълги години и затова не е искала да се развежда с него.

Любовната връзка между рокаджията и Милена Славова също пропада. Виновен за това се оказва певеца, тъй като колежката му и до днес твърди, че той е голямата ѝ любов.

Интересното е, че същото твърди и Наталия Симеонова. Блондинката винаги е казвала, че друг като Ризов няма да срещне.

„У Денис има нещо, което кара жените да го желаят вечно. Той е съчетание между бунтар и смирена личност. Това явно се харесва на дамите. Имал е много похождения през живота си и сигурно още ще има.“ – споделят познатите на рок певеца.

До ден-днешен обаче се говори в обществените среди, че Наталия Симеонова и Милена Славова не се понасят. Водещата на култовото „Море от любов“ така и не превъзмогнала факта, че Денис дори не е скрил, че ѝ кръшка с колежката си.

„Милена беше невероятна красавица навремето. Имаше тяло на богиня, малко мъже можеха да ѝ устоят.“ – разказват запознати.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.