Булката на Миро плаче с глас, той направи нещо удивително!

0
594

Миро трогна новата си съпруга с начина, по който се постара да я направи щастлива в сватбения ѝ ден!

Звездата на българската поп музика Миро вече е женен, но дамата на сърцето му получи възможно най-добрия подарък за своята сватба. Певецът се е опитал да дари Ели с пълно щастие по време на сватбения им ден, преминал на о. Корфу.

Мирослав Костадинов се е подложил на мъчителна диета, за да влезе в сватбения си костюм. Той е свалил близо 15 кг. благодарение на драконовския режим. В него влиза като консумация единствено водата и това продължава 10 дни.

„Истина е, че се вталих, направих го за Ели. Карах само на вода цели 10 дни, а после направих захранване с плодове.“ – признава Миро.

Миро се оказа примерен съпруг
Миро се оказа примерен съпруг

По всичко личи, че Каризмата е силно влюбен, тъй като отслабването му не е единствената жертва, която е направил за своята любима.

Твърди се, че Миро обещал на половинката си да ѝ бъде изцяло верен до гроб. Това ще рече, че повече няма да спи с никоя друга жена, както и че ще загърби изцяло миналото си с мъжете.



Ели знаела отлично какви ги е вършил съпругът ѝ на младини и нямала проблеми с това. Дори била наясно, че той ѝ е кръшкал по време на връзката им, но след като вече са женени, настоявала да си бъдат верни един на друг.

„Те живееха в различни държави през тези 10 години от връзката си, нормално е да не издържат понякога и да търсят чужди ласки. Сега обаче вече са семейство и това предполага пълно отдаване.“ – смятат приятелите на двойката.

Според слуховете, Ели останала дълбоко трогната от жестовете на 40-годишния Миро преди сватбата и дори на няколко пъти се разплакала с глас. Тя не очаквала, че певецът ще се окаже толкова лоялен към нея.

От своя страна Мирослав имал огромното желание да продължи семейната традиция и да остане женен за вечни времена. Вдъхновявал го примерът на родителите му, които са брачно обвързани от 40 години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.