Убийствени разкрития на Тодор Славков за Деси Цонева!

0
7760

Тодор Славков ненавижда Деси Цонева и надали ще ѝ стиска палци във „ВИП Брадър 2016“!

Една от най-коментираните дами в последните дни – Деси Цонева, продължава да събира критици и недоброжелатели. Един от тях се оказа Тодор Слаков.

Преди време Малък Тошко е публикувал в мрежата нещо, което обижда щерката на Митко Цонев. Публикацията му е стара, но разкрива жестоки истини за настоящата ВИП съквартирантка.

Името на Николай Бареков е намесено в това, което Славков е написал. Дори в буквален смисъл може да се тълкува, че евродепутатът е имал някакви любовни отношения с Деси Цонева.

Тодор Славков ненавижда Деси Цонева
Тодор Славков ненавижда Деси Цонева

Журналистическата щерка си навлече много критики не само с решението си да участва в шоуто, при положение че баща ѝ почина много скоро, но и със самото си поведение по време на влизането си снощи.



Деси бе облечена много оскъдно и не спря да се усмихва, дори да се смее. Тя по никакъв начин не показа, че е в някакъв траур и видимо бе в много добро настроение.

Преди дни се появи много любопитна информация, че Димитър Цонев е получил инсулт вследствие на скандал с дъщеря си. Новинарят бил напълно против Деси да влиза в Къщата, защото я познавал и знаел, че ще изложи фамилията им.

Младата журналистка обаче побърза да се защити още на старта снощи. Тя разкри, че е имала уговорка с „ВИП Брадър“ още преди година и винаги си спазвала думата.

Надали това ще спре критиките към нея, понеже е ясно, че обстоятелствата могат да развалят всякакви уговорки. Още повече когато става дума за смърт на един от най-близките ти хора.

„Ясно е, че е влязла само за пари и слава. Изобщо не изглеждаше опечалена, а не са изминали и 40 дни от смъртта на баща ѝ. Възмутена съм!“ – пише фенка на предаването.

От публикацията на Тодор Славков пък става ясно, че Деси Цонева се е опитвала да трупа дивиденти на негов гръб.

Вижте нагледно как внукът на Тодор Живков обижда дъщерята на Димитър Цонев!

todor-desi

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.