Искате щастие и благоденствие в дома си: Просто изхвърлете тези три неща!

0
637

Всеки мечтае за дом, пълен с благоденствие

Искате дом, в който да сте щастливи. Но понякога и след ремонта вие не искате да отивате в него. Нещо ви гневи, мъчи и тормози.

Чувствате се угнетени, съсипани, замаяни, смачкани. Защото там държите вещи, които отдавна е трябвало да изхвърлите навън. Защото те привличат отрицателната енергия в жилището ви, гонят късмета, благополучието и ви съсипват. Дори застрашават вашето физическо здраве, твърдят експертите в изкуството да подреждат жилището така, че в него да гравитира само положителната енергия.

Освободете се от излишните неща във вашия дом, за да ви върви
Освободете се от излишните неща във вашия дом, за да ви върви

И ако не премахнете тези три неща от къщата си, очаква се там постоянно да се настанят апатията и безразличието към всички и към живота.

Според китайското учение тези три неща наистина пречат на късмета и благоденствието да се засели в дома ви. Първото това са изкуствените цветя. Те са мъртви и според мъдреците са подходящи само за покойниците, а за живите, трябва пресни цветя.



Дори и най-красиво направения букет от изкуствени цветя не е по-красив от малките маргаритки например, категорично са те.

Има ли изкуствени цветя в дома ви, те непременно задържат енергията и после се чудите защо не ви върви в живота.Втората причина да нямате късмет в къщи са напуканите съдове. Не бива да ги пазите в къщата си. А колкото е възможно по-бързо да се освободите от напукани съдове и чаши.

И няма значение, че яденето или течностите не изтичат от пукнатините. Според китайците през тях излиза, като дим, благоденствието и късмета на дома ви. Така вие ще се освободите и от голяма опасност!

Още от древността съдовете са били символ за богатство и благосъстояние в домовете. Затова е добре колкото може по-скоро да се освободите от тях и да закупите нови.

Според специалистите трябва да съхранявате в дома си само цели, красиви и непокътнати чинии, чаши и съдове. Така ще привлечете късмета, парите и благополучието в апартаментите си.

Старите дрехи и обувки също задържат положителната енергия. Ако искате да има само добро зад стените на жилището си, просто се отървете от тях. Дайте ги на бездомниците, или на хора, които са по-бедни от вас.

Тогава в дома ви парите ще потекат, а семейството ви няма да се отърве от късмет и разбирателство, сигурни са специалистите в тази област.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.