Деси Цонева е разкрита: Виж истината за нея и дядо ѝ Коста!

0
487

Деси Цонева получи коварен удар, оказва се, че не е била близка с дядо си!

Деси Цонева прави всичко възможно да се докаже като достойна наследница на известните си роднини, но отношенията ѝ с тях не са никак розови.

След като Анахид Тачева се отрече от нея, сега се оказва, че и дядо ѝ Коста Цонев не е бил близък с Деси. Това издадоха негови съседи от селото, в което е живял преди своята смърт великият актьор, писа Pik.tv.

„Никога не сме я виждали в селото, така и не се появи. Единствено синът му Митко идваше от време на време, за да го води на лекар. Други от фамилията не са идвали тук.“ – споделят съседите на покойния Коста Цонев.

Деси Цонева
Деси Цонева

Бабата на Деси Цонева още е жива, но е възмутена от поведението ѝ, преди да са изминали и 40 дни от гибелта на Димитър Цонев. Затова тя вече не иска дори да чуе за внучката си.



Припомняме, че известната щерка прие предизвикателството на „ВИП Брадър“, независимо от това, че баща ѝ се спомина малко преди това. Въпреки че договорът вече е бил подписан, когато се е случила трагедията, зрителите са убедени, че винаги има вратички, ако наистина скърбиш.

„Тя се смее и купонясва пред цяла България, при положение че би трябвало да бъде в траур. Наистина е шокиращо поведението ѝ. Не ми изглежда да е някаква поза, за да преодолее болката. Просто сякаш не я боли.“ – пишат масово из интернет.

Деси Цонева все пак показа добрата си страна, когато излезе от Къщата, за да бъде със сина си в първия му учебен ден. Тогава младата журналистка разкри и другата си същност.

Все пак това, което зрителите наблюдават от Деси в Къщата, надали отговаря на именитата ѝ фамилия. Тя е цялата в татуировки и се държи като на пазара, което няма как да не наранява близките ѝ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.