Лъсна жестока истина за Слави Трифонов! Миналото го застигна

2
8382

Слави Трифонов е направо разбит от своята бивша изгора, последната му истинска любов!

Мартина Огнянова е жената, която разби сърцето на Слави Трифонов. Това обаче очевидно не ѝ е достатъчно, защото балерината продължава да петни имиджа на шоумена.

Марти разправяла пред всички във Варна, че виновникът за раздялата е Дългия, а не тя. Блондинката не успяла да приеме, че мъжът до нея има толкова много комплекси, поради което накрая го оставила, писа HotArena.net.

„Слави се прави на голям мъж, но само пред камерите. В живота е пълен с толкова много комплекси. Затова си тръгнах, защото иначе щях да психясам.“ – казва Мартина, цитирана от колегите.

Мартина все още съсипва Слави Трифонов
Мартина все още съсипва Слави Трифонов

Слави Трифонов нито дума не е обелил за нея и цялата им връзка. Той я уволни моментално, когато му изневери с Коко Колев, и оттогава не я е виждал.



Твърди се, че Мартина предпочитала да прекарва дните си в родната Варна, където има по-малка вероятност да налети на Слави или неговия екип.

Огнянова и до днес е с мъжа, заради когото напусна шоумема. Двамата с боксьора вече си имат детенце и в момента ежедневието им е посветено на грижите за него.

Говори се, че един от комплексите на Слави Трифонов е свързан точно с това да има дете. Дългия имал страх от обвързване като цяло, което помрачавало охолния му живот.

Преди време, след като известната двойка се раздели, имаше усилени слухове, че Мартина е живяла в златна клетка. Слави я ревнувал от всички и почти не я пускал да излиза, без той да бъде до нея.

Властната същност на шоумена е добре известна на мнозина. Тя досега сякаш става причина за всички раздели с жени в живота му.

Маги Ангелова, Галя от „Сатен“, Алекс Раева и Мартина Огнянова напуснаха Слави Трифонов поради гореспоменатите фактори.

Самият тв водещ и продуцент никога не е бил от женкарите, въпреки големите си възможности. Той сякаш отдавна търси своята сродна душа. Наскоро шоуменът обяви, че някой ден мисли да се ожени, но да видим коя ще бъде избраницата му.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. всеки търси нещо конкретно в партньора си с годините изискванията стават все по големи за това че характера вече е изграден и компромиси по-трудно се правят и доста по-трудно свикваш с човек който няма как да те разбира на 100% поне в началото
    аз лично го разбирам тъй като с години търсих подходящата жена (почти 20) и накрая се случи от само себе си не е точно това което съм си представял и търсил но е доста близо
    другото което при него според мен доста го затруднява е факта че е известен и има финансови възможности а в днешно време златотъсачки (дори и такива които успешно се прикриват поне до едно време) никак не липсват и дори да си обикновен човек със средна заплата пак не липсват такива които да искат дори и от нея
    винаги съм бил впечатлен как хората преди 100 години са се харесвали влюбвали и цял живот след това са заедно а в момента фактите доказват че такива връзки са голяма рядкост
    силно се надявам някой да ме опровергае

  2. Голяма светица тая Мартина.
    Да изневериш и да обвиниш партнйорът си, защото те изхвърля, голяма ирония!
    Браво на Слави, изхвърля боклукът и дума не бели за гнусното и съдържание!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.