Известен лекар сензационно: Ракът е лечим от 2 до 16 седмици! (Ето системата)

1
576

Ракът е напълно лечим

Ракът, в какъвто и да е вид, може да бъде излекуван за период от 2 до 16 седмици. Ракът е лечим, това каза легендарния д-р Леон Колдуел.
Според него лечението на рак е индустрия, чийто бюджет е трилиони долара.

Лекарят твърди, че ракът е бил лечим, но заради ужасния и анормален световен ред, милиони вече са загинали от болестта и бяха пропилени трилиони долара. Те само искат да „друсат” много пари и ще направят всичко възможно в тази посока. Д-р Леон Колдуел е бил стопиран дълго време от правителството, заради големия му успех в лечението на рака.

Ракът е лечим, твърди сензационно лекар
Ракът е лечим, твърди сензационно лекар

Тази коварна болест е убила много негови роднини- седемте братя и сестри на майка му, неговата баба и дори баща му.

Заради огромния си опит в борбата с болестта той има над седем милиона читатели на неговите бюлетини и доклади, и много излекувани пациенти. По мнението на водещи експерти легендарният доктор има най-висок коефициент на лечение на болестта.



Лекарят е категоричен, че ако пациента е готов да се излекува, не са необходими нито химиотерапия, нито хирургическа намеса, нито излагане на радиация.

„Сигурен съм, че мога да излекувам рака от 2 до 16 седмици, а при някои видове дори за минути. Но законът и тези политици, които правят пари от страданията и дори смъртта на тези хора, не ми разрешават да прилагам моята техника масово”, обяснява лекарят.

Като първа стъпка легендарният медик посочва да се освободим от киселинността и токсичността. Тялото ни трябва да се обогати с кислород, затова е необходимо да се консумират зелени храни.

Те съдържат хлорофил , чрез което в тялото постъпва много кислород и достатъчно калций.Следващата стъпка за лечението е правилно хранене с хранителни добавки, съдържащи микроелементи, с които да алкализираме организма си.

Именно това е разковничето, алкализираме ли организма, ракът веднага спира, категоричен е д-р Колдуел. рН трябва да е в този случай над 7,5 и тогава раковите клетки не се развиват.

Веднага започваме с вегетарианството и суровата храна, за да се излекуваме. Освен това лекарят препоръчва по 4 л на ден да се пие вода, с половин чаена лъжица морска сол в нея. Поради недостиг на сол възникват проблемите с високото кръвно налягане, твърди докторът.

Но не трапезната, защото тя съдържа пясък, стъкло и едва една трета сол. А точно тези съставки драскат артериите и те кървят, затова само морска сол се приема.

Д-р Леон Колдуел разбива на пух и прах мита за високия холестерол. Според него само той може много бързо да създаде нови, здрави клетки.
Другият трик е засилено количество на витамин С. Сто кубика на ден венозно, три пъти в седмицата или малко повече и за няколко дни ракът или тумора изчезват. Този витамин е един от чудодейните лекарства.

Витамин С се съдържа в храните- люти чушки, зеле, броколи, лимон, ягоди, папая, карфиол, ананас, киви, портокал.

„Химикалите само вредят. Природата е тази, която наистина действа. Болестите възникват в природата и именно тя дава решението на проблема, просто е”, обобщава системата си за лечение на рака д-р Колдуел.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Дори се учудвам , че този текст е публикуван. От много време се знае, че ракът е лечим, Но има фактори, които определено не желаят това да се знае и да стане достъпно за милионите болни хора. Представяте ли си КАКВИ ПЕЧАЛБИ ще загубят? За това е борбата….за пари, и ако може повече…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.