Бг феномен лекува рак и още тежки болести по телефон!(Излекуваните са хиляди)

0
885

Български феномен вече 24 години дарява живот, здраве и надежда на хората

Феномен цери тежки болести. Те завинаги са се отървали от страшни болести като рак, камъни в жлъчката и бъбреците, болести на черния дроб и на белите дробове, неврози, простата, женски заболявания, проблеми на очите и кожата.

Този български феномен се казва Надя Андреева и живее в Камено. Градчето се намира на двадесетина километра от Бургас, а хората я познават и като жената-глас.

Феномена Надя Андреева лекува от разстояние тежки болести
Българският феномен Надя Андреева лекува от разстояние тежки болести

Защото лечителката лекува и по телефон, а българите от чужбина я търсят и по скайп, за да получат така желаното здраве. Често й се случва да прави сеанси на улицата или в трамвая и винаги, където и да го направи, ефекта е умопомрачителен.

Хора, които се се докоснали до феномена твърдят, че усещат енергийното й присъствие дори от разстояние. И само за секунди болката им е отнета.



„През тези години съм доказала успехите си при лечение на рак. През мен протича божествена енергия, но я получавам по много болезнен начин. Само моето семейство знае какво ми коства. Толкова години живея с болката на хората, провеждала съм до 60 сеанса на ден по телефона”, споделя Надя Андреева.

От анонимното лечение по телефона, тя решила да провежда сеансите си очи в очи. Екстрасенската е категорична, че при нея не трябва да ходят хора, които не вярват. Затова тя първо ги разпитва дали те й имат доверие и едва тогава ги посреща в дома си.

„Всеки, който идва при мен, да носи 5 л вода, която ще заредя. Човекът ще я пие в продължение на три месеца, по доза, която аз ще му определя. Заредената вода не трябва да се дава на други хора, не я изпращам по куриер. Само лично или на най-близките роднини”, обяснява лечителката.

Дарбата да помага на другите получила през 1991 година. Тогава още работила в захарния завод край Камено. Щом разбрала, че може да лекува, феномена решила да се посвети на хората безвъзмездно.Мълвата за невероятната й дарба веднага се разнесла, а страдащите буквално „окупират” жилището й от години, за да ги избави от мъките.

Информация и телефони за контакти с Надя Андреева има поместени в личния й сайт.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.