Само така ще задържите любовта до себе си! (Единствено с тези златни правила)

0
239

Любовта е трудно изпитание

Любовта е невъзможна да бъде задържана, ако не проявите старание. Интимните отношения не се изчерпват само да намериш човека до себе си, но и да го задържиш. С тези златни правила обаче неминуемо давате нов живот на любовта.

Любовта не е даденост, тя трябва да есе пази
Любовта не е даденост, тя трябва да есе пази

Първата важна хватка  е да станете по-добър слушател. Не е лесно за научаване, но определено укрепва отношенията ви и задържа човека плътно до теб. Когато чувате любимия си, той се чувства щастлив.

Второто правило е да не вземате гаджето или съпруга, съпругата, за даденост. Винаги си имайте едно наум, защото така постъпваме най-често с най-близките си.

Животът е забързан и пълен с изненади. Но се постарайте между битовизмите да отделите време за една нежна дума, целувка и топло внимание.



Намерете време и за срещи. Между мръсните чинии, сметките за ток и вода, излизайте навън с вашия човек. Разнообразието укрепва любовта, вдъхва нов живот на връзката ви, освежава я.

Просто бъдете искрени! Нищо не убива така бързо страстта, както лъжата! Без честността няма да имате вяра нито в себе си, нито в човека срещу вас. Вашата откровеност ще извади на показ и това качество у партньора ви. Гарантирано! Просто още от началото на отношенията ви си обещайте да сте по-искрени с вашия човек и нещата ще се случат.

Следващо, наистина безценно правило е, да имате високи изисквания! Това не означава непременно кожени палта, диамантени огърлици, скъпи бижута, тузарски почивки.

Просто не правете ненужни компромиси във връзката си.Прощавайте, бъдете великодушни, но ако половинката ви изневери веднъж и не си вземе поука от това, просто този човек не е за вас. Любовта не е за подигравка!

И ако човека до вас не го забелязва или не го оценява, направо му пожелайте щастие със следващата или следващия. Светът е пълен с приказни хора, а другият може да се окаже твоята сродна душа. Просто продължете напред. Не губете вяра!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.