Миглена Ангелова: Ирина, вън от Къщата!

0
410

Миглена Ангелова смята Ирина Тенчева за абсолютно ненужна във „ВИП Брадър“!

Бившата тв водеща Миглена Ангелова продължава да раздава справедливост в Къщата. Тя все още отстоява мнението си за влизането на Ирина Тенчева в шоуто.

Меги още в началото каза на жената на Иван Христов, че й е чудно защо е влязла тук, при положение че има малко дете. Това видимо ядоса Ирина, която излезе на пряк сблъсък със съквартирантката си.

Сега Миглена Ангелова най-после поясни причините си да смята, че Тенчева не бива да бъде в Къщата. Тя ги разкри пред Лили Вучкова, докато спореше с нея.

Миглена Ангелова се обяви срещу Ирина Тенчева
Миглена Ангелова се обяви срещу Ирина Тенчева

Кака Лили опита да упрекне Миглена с това, че не укорява Емануела за влизането й в Къщата, въпреки че и тя има малко дете.



„Емануела е сама, а Ирина има мъж, който е много стабилен финансово. Няма защо да зарязва детето си, за да печели пари, освен ако ситуацията не е животозастрашаваща.“ – смята Миглена Ангелова.

Конфликтите на Мадам Искрено и лично с останалите вътре не са един или два. Меги обаче успява много умело да запазва хладнокръвие в споровете с тях и да ги оборва с аргументация.

Именно това е и причината Миглена да попада непрестанно сред номинираните за изгонване. Тя бива посочвана от почти всички.

Единствените, с които Ангелова се разбира до момента, са Емануела и Жана Бергендорф. Не се знае какво е видяла в тях, но само към тях се държи добре.

Точно обратното е с Кака Лили, която преди време й е била гост в „Искрено и лично“, но Миглена твърди, че не я помни.

„Тя ми се разсърди, че не я помня. Помня обаче, че ми гостуваше един клошар, него не мога да го забравя.“ – каза тв водещата.

Ирина Тенчева опита да й отвърне, но не в лицето, а в разговор с Лили.

„Тази жена допреди 2 години е яла от хляба на мъжа ми и тогава се държеше съвсем различно. Оттогава нищо не работи.“ – изригна Ирина зад гърба на Миглена.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.