Кошмар: Биг Брадър разби опечалената Деси Цонева!

1
272

Деси Цонева ще трябва да изтърпи голям свой кошмар!

Биг Брадър се подигра с много от участниците във „ВИП Брадър 2016“, пращайки ги в Лудницата. Сред тях е и Деси Цонева, видя Topactualno.com.

Младата журналистка обаче се намира в по-деликатна ситуация от останалите. Тя изгуби баща си само преди месец.

Мястото, което ще трябва да обитава в идните дни, върна Деси Цонева отново към кошмара, свързан с нейния татко. Тя видимо се разстрои и обяви, че има страх от болници.

Деси Цонева получи тежък удар от Биг Брадър
Деси Цонева получи тежък удар от Биг Брадър

Дъщерята на Димитър Цонев обаче ще трябва да живее не просто в болницата на Биг Брадър, а в специално нейно отделение, наречено Лудница.



Най-неприятното за Деси е, че тя се размина на косъм от това да се спаси от това изпитание. Известната щерка и Глория Петкова се чудиха дълго време дали Емануела и Боби наистина имат връзка, но накрая решиха да отговорят с „Не“.

Именно това ги прати в Лудницата. Условието на Биг Брадър бе, че само тези, които са се усъмнили в реалността на връзката, ще отидат там, където условията са по-лоши.

Страхът на Деси Цонева от болници най-вероятно е свързан със смъртта на баща й. Тогава журналистката по цели дни е стояла в болнично заведение и така може би е придобила тази фобия.

Деси бе обвинявана от много хора, че не скърби както трябва, но сега видяхме друго нейно лице. Брюнетката почти се разплака, когато стана дума за болници.

Тази вечер нямаше елиминации, въпреки големия шум, който се вдигна. Уж отпадналите Кака Лили, Миглена Ангелова и Жоро Торнев бяха пратени също в Лудницата. Жана Бергендорф ги би по вот във Facebook и остана в хубавата част на Къщата.

Не се знае как Деси Цонева ще понесе живота в Лудницата, но не се очаква да е добре. Тя е свикнала да бъде галеницата вкъщи, тъй като родителите й са й осигурявали всичко досега. Този път ше й се наложи да се справя с по-лоши условия за живот.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.