Грандиозно унижение: Анджелина Джоли нанесе жесток удар на Брад Пит!

0
403

Анджелина Джоли се разправи коварно и доста унизително с Брад Пит!

Звездната вече бивша двойка се е хванала за косите и продължава да води война. На Анджелина Джоли сякаш не й стига, че се развежда с Брад Пит, а иска и да го унизи.

В САЩ твърдят, че Анджи е предприела поредния си жесток ход спрямо бившата си любов. Тя е изискала изрично от своя адвокат да настоява децата й да бъдат придружавани от психолог при срещата си с баща си.

По-рано днес се разбра, че двамата са постигнали договорка за това как ще делят грижите за децата си. Те ще останат при Анджелина Джоли, а Брад Пит ще има възможност да ги вижда.

Анджелина Джоли съсипва Брад Пит
Анджелина Джоли съсипва Брад Пит

Красивата актриса обаче явно няма никакво спокойствие за своите наследници. Затова е поискала да има психолог при срещите им с Брад.



Говори се от седмици, че актьорът е предизвикал развода именно с поведението си спрямо децата си. Той се отнасял прекалено строго с тях, което не се харесвало на съпругата му.

Дори има слухове, че Пит е удрял някои от осиновените си деца. Най-разпространяваната информация е, че точно преди молбата за развод, която подаде Анджелина Джоли, Брад е зашлевил силен шамар на 15-годишния Мадокс, който е осиновен.

Изискването на актрисата за психолог сякаш доказва, че мъжът й действително е посягал на техните деца. Нещо, което може да му навлече много по-тежки неща от специалист по време на срещите.

В САЩ се осъжда изключително строго всякакво насилие над малолетни. Нещата са толкова сериозни, че ако се задълбочат още, има вероятност Брад Пит да получи условна присъда и парична глоба, както и да му се забрани досег до децата му.

Все пак надали ще се стигне дотам, предвид високата популярност на актьора, а и не толкова убедителните доказателства засега. То

й обаче ще трябва много да внимава как общува с децата си оттук нататък.

Припомняме, че бракът на Анджи и Брад просъществува едва 2 години, но тяхната връзка изкара цели 11 години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.