Бередин срина Антония Петрова, лъжите на Тоца лъснаха!

0
394

Антония Петрова е излъгала за почти всичко относно своя развод!

Избраната за Мис България за 2009 г. – Антония Петрова, е в процес на развод, за който спестява много истини. Това стана ясно от разкритие на сайта HotArena.net.

Оказва се, че Тоца е просто изоставена от Александър Бередин. Руснакът изобщо не умолявал миската да се върне при него, както тя каза наскоро, а напротив.

Бизнесменът живеел вече с друга в Русия. Дамата до него била неземна красавица на 23 г., което я прави с цели 9 години по-млада от Антония Петрова.

Антония Петрова е лъгала за Бередин
Антония Петрова е лъгала за Бередин

Освен това нямало нищо вярно в това, че Бередин е зависим от алкохола и затова Тоца го е изоставила. Според колегите от HotArena.net, тя приказвала така само за да измъкне повече пари от него при развода им.



По последни данни състоянието на Александър Бередин се равнява на 30 милиона (български пари), от които Антония Петрова искала да вземе поне 10.

Предвид факта, че двамата нямат деца обаче, планът на Тоца изглежда неизпълним. Руснакът може да й остави някой друг имот, но това най-вероятно ще бъде всичко.

Антония Петрова никога не е работила нищо. Това пояснява защо би искала част от състоянието на съпруга си. Самата миска твърди, че се издържа сама от 2 години насам, но остава загадка как.

Преди седмица Тоца обяви пред Кристина Патрашкова съвсем различни неща, което поставя в шах аудиторията. Тя каза, че е напуснала Бередин без конкретна причина и че не иска пари от него.

Думите на Мис България 2009 обаче не звучат много логично, когато си била омъжена за милионер. По-скоро това, което казват приятелите на руснака, изглежда повече като истина.

„Той не е алкохолик, а просто избра да живее с 23-годишна красавица. Антония не успя да го превъзмогне.“ – казват близките на Александър.

Припомняме, че бракът между нашата миска и руския богаташ продължи 5 години, но връзката им датира още отпреди 10 години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.