Истината за Кака Лара: Изобщо не е толкова добричка, за каквато се представя!

0
337

Кака Лара не е това, което виждаме в Къщата!

Журналистката Лазара Златарева, която от 26 години насам всички познаваме като Кака Лара, носи своето скандално минало.

Преди 5 години тя се разведе с колегата си Владо Береану. Истината за раздялата им обаче се оказва по-различна от тази, която тв водещата описваше.

Всъщност Кака Лара натирила журналиста заради оператора от „На кафе“ Веселин, пише Blitz.bg. Двамата въртели любов помежду си още когата любимката на всички деца била омъжена.

Кака Лара има скандално минало
Кака Лара има скандално минало

Най-пикантното в тази новина е, че всъщност Лара е забременяла от Веско по време на брака й с Владо. Самият журналист с румънски корени изобщо не подозирал, че жена му ще ражда дете от друг мъж.



„Мислех, че с дъщеря ми ще се изнасят да живеят отделно, нямах представа, че ще живее с него, а и ще имат дете.“ – споделя с горчивина днес Владо.

Той все пак успява да продължи живота си, но болката и разочарованието го преследват до ден-днешен. Кака Лара обаче все още не се считала за виновната страна и дори не се извинила на бившия си съпруг.

Според някои слухове, проблемите между двамата започнали поради 20-годишната разлика във възрастта им. С годините Владо остарявал все повече и това не се харесвало на звездата от „Милион и едно желания“.

Връзката й с Веселин също не продължила много време. Днес двамата са разделени, но пазят доста по-добри отношения един с друг, отколкото Береану и Кака Лара.

Интересното е, че във „ВИП Брадър“ журналистката опитва да го раздава като съдник на греховете на останалите. Често ги иронизира и дори им се подиграва, докато в същото време и в нейния живот не е цветущо положението.

Най-пресен пример е този от мисията на Емануела и Боби. За да покаже своето интелектуално превъзходство в Къщата, Лара бе първата, която разкри, че те не са двойка.

Биг Брадър обаче я прати в Лудницата, с което се опита да я научи, че трябва да бъде по-положително настроена към хубавите неща в живота.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.