Мистерия: Адолф Хитлер не е погребан в Германия? (Ето кога и къде е умрял)

0
571

Адолф Хитлер продължава да ни залива с мистерия и след смъртта си

Адолф Хитлер не е починал и погребан в Германия. Мистерията около един от най-големите диктатори на света продължава да се разбулват. Аржентински археолози се натъкнали на странна находка, на 60 км в гъста гора, много далеч от всяка една цивилизация. Според тях това е гроба на водача на Третия райх.

Адолф Хитлер бил погребан в Аржентина?
Адолф Хитлер бил погребан в Аржентина?

Много е трудно да се стигне до това място, защото то е заобиколено от гора и до там се стига единствено с лодка. Но ако се предвижваш по този начин, тогава бреговата охрана на Аржентина непременно ще те залови.

Гробът е намерен на около осемдесет метра от имот. На него има свастики и орел и е изписано: „Тук почива Адолф Хитлер, фюрера на Третия райх”.

Археолозите са поискали разрешение от властите в Аржентина да бъде есхумиран трупа и с изследване с ДНК да се установи дали останките са на фашисткия лидер.



Американските агенти не са престанали още да търсят Хитлер след неговата „предполагаема смърт” в бункера в Берлин.

Според някои историци Хитлер е избягал от бункера в Берлин по подземни тунели до летище „Темпълтън”. То се е намирало на 400 м от бункера. Това е станало седмица преди неговото самоубийство и ден преди руснаците да завладеят летището.От летището излетели 12 самолета в неизвестна посока на 21 април 1945 година.

Един от тях е кацнал в Испания. Тогава тя е била „неутрална” държава, управлявана от Франко, който е бил голям приятел на Адолф Хитлер и е давал на германците милиони. Във Виго нацисткият лидер е посрещнат от подводници.

Четири от тях са превозили най-важните хора от Третия райх с богатствата им. Те спрели единствено на Канарските острови, за да заредят гориво и после акустирала в Аржентина.

Така мнозина вярват, че Адолф Хитлер е бил отведен в Аржентина, където живеe до смъртта си през 1984 година. Ако това се окаже истина, историята коренно ще се промени. А имота, до който е погребан фашисткият водач, принадлежи на директора на „Мерцедес”, голям поддръжник на фюрера и на нацизма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.