Истината ще ви опули: Ето какво мислела Ванга за жените в политиката!

0
341

Ванга е имала свое мнение за жените в политиката

Ванга е имала различно виждане за ролята на нежния пол в политиката. Според петричката пророчица мястото на жените не е в политиката, а в науката, образованието и лечението.

Напрежението около истинността на думите на Ванга е още по-силно, защото предстоят президентски избори. Според едно нейно пророчество „руса жена ще ни оправи”. Вероятно това е новия избор на Герб, Цецка Цачева.

Ванга не иска да има жени в политиката
Ванга не иска да има жени в политиката

Председателката на Народното събрание е кандидатурата на упражняващата партия за избор на държавен глава. Тя е руса, парламентарист, юрист и напълно отговаря на описанието за спасителка на нацията на пророчицата.

Но Жени Костадинова, авторката на книгите на баба Ванга попари надеждите на сънародниците ни. Според нея няма нищо подмолно в нейните предсказания.



Приживе ясновидката, която на 3-ти октомври би навършила 105 години, ако бе жива, изобщо не е казвала подобно нещо.

Тя твърди, че рождената дата на петричката врачка е на 3-ти октомври, а не за 31-ви януари. Това е грешка, която е в нейните документални книги ясно си личи. Това писателката посочва и ксерокопие от паспорта й, на което ясно си личи рождената дата на пророчицата.

„Русата жена, която ще оправи България, е в сферата на спекулациите. Тя се появи още по времето на Блага Димитрова, която по онова време се кандидатира за вицепрезидент.

Аз лично не вярвам на подобно твърдение. Това, което знам от нея е непрекъснатото й повтаряне ,че за жените място в политиката няма. Те може да са в образованието, учението, лечението, но не и в политиката“, твърди Костадинова.

„В последните години много медии, чужди и наши, смесиха истината с лъжата за Ванга. Сложиха й в устата неща, които тя приживе никога не е казвала. Вероятно заради това по-младите хора не вярват, поясни още авторката на книгите за вселенската пророчица.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.