Емануела съсипва Ути Бъчваров: Виж наказанието, което ще го „убие“!

0
274

Емануела е решила да си го върне на Ути Бъчваров!

Един от най-големите скандали в Къщата е напът да се пренесе извън нея. Емануела няма намерение да остави така нещата и желае отмъщение срещу Ути Бъчваров.

Певицата е безкрайно обидена на тв водещия заради думите му спрямо нея. Той я нарече „косатка“ и я определи като „куха лейка“, която прави всичко за пари.

Фолк дивата чу само част от нещата по време на престоя си в Къщата, но тъй като може да излиза за участия, вече е наясно с всичко, което Ути изрече за нея.

Емануела отмъщава на Ути
Емануела отмъщава на Ути

Емануела се зарекла пред близките си, че ще заведе дело срещу кулинаря, което ще бъде хем за обида, хем за клевета.

По отношение на първото шансовете й изглеждат по-големите. Относно клеветата, тук сякаш е по-спорно, тъй като Ути не си позволи да говори с факти, а се базира само на мнението си.



В същото време има слухове, че и семейство Диневи ще съди актьора. В този случай членовете на фамилията били засегнати, че Ути си е позволил да каже, че всички фолк певици са минали през леглата им.

Припомняме, че специално Емануела наистина имаше връзка с един от семейството. Това е синът на Динко Динев – Димитър, от когото дори роди дете.

Ударът за Бъчваров е много голям. Той от няколко години вече не печели толкова добре и именно затова се е съгласил да участва във „ВИП Брадър“. Загуба по тези съдебни дела може да му отнеме целия хонорар от шоуто.

Този риалити формат се превръща в мина за съдебни спорове. В миналия сезон Моника Валериева вдигна мерника на Люси Иларионов и в момента го съди. Причината е, че режисьорът си позволи да я определи като жена, която практикува най-древната професия.

В случая на Ути нещата не са чак толкова загрубели, защото той не си позволи чак толкова крайни квалификации. По всяка вероятност обаче поне едно от делата ще бъде загубено от него, което ще обезсмисли цялото му участие във „ВИП Брадър 2016“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.