Слави Трифонов направи завещанието си: Ето кой ще наследи всичко!

0
395

Слави Трифонов вече мисли за наследството, което ще остави!

Шоуменът, когото от 16 години гледаме по Би Ти Ви – Слави Трифонов, направи завещанието си. Макар скоро да чуква само 50 г., Дългия вече е помислил на кого да остави имуществото си.

Това ще бъде племенникът му Теодор, който е син на сестра му Петя. Младежът е едва 20-годишен и в момента учи в НСА. Същевременно обаче и работи, при това във фирмата на вуйчо си „Седем-осми„, пише Blitz.bg.

Според всички слухове, Слави Трифонов е много близък с Тео. Тъй като няма деца, шоуменът имал сина на сестра си за свое дете.

Слави Трифонов посочи своя наследник
Слави Трифонов посочи своя наследник

Момчето също явно почита дълбоко вуйчо си. Това се забелязва от факта, че във Facebook се е писало с фамилията на известния си роднина, а не с тази на баща си.



Слави още отсега се бил заел да обучава Теодор на тънкостите в телевизията. Продуцентът смятал не само да му остави милионите си, но и да му завещае занаята си.

Все още не се знае какви точно функции изпълнява младежът във фирмата на брата на майка си. Предполага се обаче, че един ден той ще бъде член на „Шоуто на Слави“.

Фактът, че Трифонов вече мисли за завещанието си и дори го е оформил документално, говори, че той се е отказал напълно от идеята някога да сформира семейство и да има свои деца.

Говори се, че причината за дългогодишната самота на Дългия е в разочарованието от голямата му любов, която е разбила сърцето му. Това е Маги Ангелова от Варна, която сякаш единствена влезе под кожата на шоумена.

Друг слух, според който Слави още няма деца, е свързан с негови физически проблеми по отношение на любовните ласки. Това обаче досега не е било потвърдено от нито една от неговите приятелки.

Припомняме, че тв водещият неведнъж е изтъквал, че най-близкият му човек е сестра му. Двамата се чували всеки ден и си споделяли всичко. Петя обаче е по-голяма от него и най-вероятно затова Слави е решил да завещае имуществото си на нейния син.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.