Шок за Бербатов: Майка му направи немислимото!

0
506

Димитър Бербатов бе изненадан неприятно!

Семейство Бербатови се разпадна официално. Родителите на Димитър Бербатов вече са разведени, но не това е най-шокиращото в случая.

Оказва се, че Маргарита – майката на големия футболист, е решила да се оттегли от звездната фамилия. Тя вече се представя във Facebook с моминското си име Асенова, пише в. „България днес“.

По този начин Маргото ясно заявява, че иска да се разграничи от Бербатови. Близки до нея твърдят, че тя все още била много обидена на бившия си съпруг Иван.

Маргарита изненада неприятно сина си Димитър Бербатов
Маргарита изненада неприятно сина си Димитър Бербатов

Двойката от много години живее разделена, но едва сега се разведе. Причината е в гаджето на бащата на Митко, което настоявало да се венчае за него, а докато е законно обвързан с друга, това няма как да се случи.



Драмата между Иван Бербатов и Маргарита започнала още по времето на престоя на бившия ни национал в Байер (Л). Тогава Бербо започнал да печели огромни за България суми и купил апартамент на родителите си в София.

Иван често отсядал в столицата под предтекст, че уж има работа там. Всъщност обаче той превърнал новото жилище в любовно гнездо за срещите си с новата си изгора.

Най-неприятното за Маргарита по онова време било, че любовницата на мъжа й всъщност е една от нейните приятелки. Дори се предполага, че това е жената, която и до днес е възлюбената на Иван.

Димитър Бербатов и брат му Асен понесли тежко раздялата. Футболистът и в наши дни избягвал да се вижда с гаджето на баща си.

На Митко му било особено трудно в първите години, тъй като е много близък с Иван. Вторият е бивш футболист и често давал съвети на сина си, когато той бил по-малък.

Майката на Бербо обаче загърбва известното фамилно име и иска да започне на чисто. Нещо, което все пак е изненада, защото синовете й носят тази фамилия и затова малко жени се решават на подобна стъпка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.