Доведената баба на Деси Цонева изригна с истината за нея!

0
359

Деси Цонева получи шокираща защита, след като всички я нападнаха!

Влизането на Деси Цонева в Къщата предизвика много критики още от самото начало на „ВИП Брадър“. Единственият човек, който до момента я е защитил истински, е доведената й баба Ели, пише в. „България днес“.

Вдовицата на Коста Цонев не може да проумее как може непознати хора да осъждат Деси Цонева. Ели е на мнение, че само заварената й внучка знае какво е в душата й.

„Не разбирам тази помия, която се изхвърля върху Деси. Тя още не може да превъзмогне смъртта на баща си, в ступор е. Не се занимавайте с нея.“ – изригна втората съпруга на легендарния актьор.

Деси Цонева получи изненадваща защита
Деси Цонева получи изненадваща защита

Припомняме, че Деси Цонева бе разпъната на кръст от почти всички заради решението си да участва в шоуто, преди да са изминали и 40 дни от гибелта на Димитър Цонев – нейния баща.



Дори родната й баба скочи срещу нея. Ако се вярва на слуховете, Анахид Тачева се отрече от внучка си, и то точно заради това, че според нея не почита паметта на татко си.

Майката на Деси Цонева засега не се е изказала публично за това решение на дъщеря си. Говори се, че Мариана е била против влизането на журналистката в Къщата още преди смъртта на Митко.

Защитниците на Деси Цонева не спират да тръбят, че всеки изживява своята драма по различен начин. Дори и така да е в нейния случай, изглежда странно, че в Къщата не отбеляза по никакъв начин навършването на 40 дни от загубата на Димитър Цонев.

„Деси не е виновна за нищо. Аз също не носих черно след смъртта на Коста. Важно е какво чувстваш ти самият, а не какво казват другите. Те не знаят какво става в душата ти.“ – смята Ели.

Припомняме, че тя е втората жена на покойния Коста Цонев. Звездният му наследник Димитър Цонев обаче е от първия му брак, който е с Анахид Тачева.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.