Нов рекорд в Книгата на Гинес! (ВИДЕО)

0
230

Ново постижение бе записано в Книгата на Гинес!

Рекордите за историята са много. Книгата на Гинес става все по-дебела, защото все повече стават онези, които правят чудеса.

Едно от тях е това на Силвия Лим, която за по-малко от минута успя да смени 18 тоалета. Асистираше й Евери Чин, който й помогна с преобличането.

Рекордът вече е вписан в Книгата на Гинес. Той бе направен на живо пред публика и това е достатъчно за организацията да го направи част от най-значимите постижения в света.

Рекорд за Книгата на Гинес
Рекорд за Книгата на Гинес

Мнозина се чудят как точно Силвия е успяла да направи това чудо. Във видеото се вижда, че някои от тоалетите й се сглобяват от перушина и всевъзможни неща.



Именно живите изпълнения са най-котирани в Книгата, тъй като се правят с най-голямо напрежение. При тях всяко движение има шанс да провали целия опит.

Силвия и Чин обаче се справят повече от добре, както виждаме и в клипа. Двамата отдавна се занимават с цирк и за тях не е проблем да излизат на сцена пред много хора.

„Много сме щастливи, защото го работим от много време. Разбира се, че няма как да издадем своята формула за това, което направихме. Можем само да споделим, че този рекорд ни носи изключителна гордост.“ – споделя Силвия Лим.

Рекордът е главна тема в последните дни главно за жените, които от години се чудят как да пробват възможно най-много тоалети за отрицателно време.

„Страхотно е, когато видиш пред себе си как една дама се преоблича така. Дава ми стимул да опитвам и аз. Мъжът ми от години ме тормози, че трябва да ме чака. Ако успея да му приложа поне част от видяното тук, ще го зарадвам.“ – споделя една от тези, изгледали номера на живо.

В крайна сметка Книгата на Гинес има за цел точно това – да радва хората, показвайки им как невъзможното може да бъде възможно.

Вижте рекорда за историята!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.