Жестокостта на живота: Актрисата Елен Колева е свършена!

2
471

Елен Колева получава жестоки удари от съдбата!

Да, Елен Колева може би не е идеалната жена, но едва ли заслужава подобна участ. В момента актрисата изживява голям удар в кариерата си, пише Pik.bg.

Участието на хубавицата във „Фермата“ всъщност се оказва най-голямата й грешка. Тя така се била изложила пред очите на всички, че в момента никой не искал да я наеме за представление в театъра или игрален филм.

Всичко това утежнило максимално финансовото състояние на Елен Колева. Тя още не била получила хонорара си от предаването и към момента тънела буквално в нищета.

Елен Колева
Елен Колева

Затова красивата актриса се принудила да напусне столицата и да се върне в родния си Монтана. Така поне ще си спести наема на жилище, който плаща в София.



Мнозина обаче виждат зад всички тези неволи на Колева дългата ръка на Сашо Майонезата. Той действително се опитваше да вреди на кариерата на бившата си и не е изключено все още да го прави. Именно негова бе заслугата да я уволнят от Народния театър преди време.

Други пък считат, че просто талантът на Елен Колева не стига за сериозни ангажименти. Тя направи един фурор с „Шивачки“, но оттогава публиката трудно може да я види в нещо грандиозно.

„Елен е красива, даже много красива, но дали не проби само с това преди години? И ако да, стига ли само красотата, за да станеш велик артист?“ – чудят се различни зрители.

Из светските среди вече доста се коментира, че Елен Колева обмисля да замине в чужбина. Там тя смятала да се пробва като актриса, но ако не успее да пробие, била съгласна да работи и друго, само и само да стабилизира финансовото си положение.

Хората обаче са сигурни, че замине ли зад граница, с Елен като актриса ще бъде свършено. Именно така се получи с далеч по-славната ни звезда Ваня Цветкова, която 20 години беше крупие в САЩ.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Дълбоко несправедливи сте. Откъде накъде Елен се е изложила във Фермата.Напротив. Тя се държа повече от достойно На злобата отговаряше с добронамереност и съчувствие. Възхитих се от участието и в двубоя. Тя доказа,че интелигенцията ни не са мекотели .И ако те не са осъзнали това,тяхна е грешката. Това момиче сложи в джоба си много мъже. Като гледах волята и самоотвержеността с която се бореше това нежно девойче в мен се укрепи вярата България ще оцелее.Да е жива и здрава ! Да продължава да раздава любов и топлина.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.