Вече трета зима: С тази бабина вкусотия не знам що е болест!

0
317

Бабина вкусотия вдига имунитета на макс

Бабина вкусотия не позволява болест и настинки. С настъпването на златната есен не идват само красивите природни картини, но и грипа, и настинките. Сега е времето да се засили имунитета , за да преодолеем по-леко студените зимни месеци. Не винаги антибиотиците и илачите са начина да се преборим с болестите, които ни връхлитат през зимата.

Има и други рецепти, бабини илачи, които действат безотказно. Те са не само вкусни, но и засилват съпротивителните вещества в организма и така доста по-лесно преминаваме през хладните месеци на годината.

С бабина вкусотия не знам що е болест
С бабина вкусотия не знам що е болест

А есента е сезонът, когато на пазара има един зеленчук, истински склад на хранителни вещества и витамини. Това е познатата ни тиква. В себе си тя съдържа витамините С и Т, както и желязо. Тиквата укрепва кръвоносните съдове, регулира храносмилането, засилва силата и действа върху безсънието.

След като добавим необходимия микс към нея, тогава това става превъзходно лекарство срещу болестите и настинките през зимата. Както и мощно средство, което подсилва защитните сили на целия организъм.



Бабината вкусотия може да се използва и на палачинки, както за мекици и като подсладител за чая. В лекарството се влагат следните съставки: Взима се 150 грама мед, 300 грама тиква, един лимон, един лайм, 5-7 сантиметра корен от джинджифил, 150 грама кафява захар.

За да се отървете от горчивината, първо трябва да се попарят лимона и лайма. После се режат на парчета и се отстраняват семките. Тиквата и джинджифила се белят и се нарязват на парчета. Така подготвени те се поставят в блендера и се смилат.

После се заливат с меда и се поръсват със захар. Така направената бабина вкусотия се слага в хладилника. Всяка сутрин от нея се взима по една супена лъжица, три пъти на ден, половин час преди хранене. То е уникално средство за профилактика против болести и простудни заболявания.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.