Шок и ужас: Това, което предрече баба Ванга вече се сбъдва?!

0
270

Пророчество на баба Ванга е на път да се сбъдне

Баба Ванга отново ще излезе права. Петричката врачка е предрекла нещо, което се случва години след смъртта й. Сляпата ясновидка е твърдяла приживе, че Барак Обама ще бъде последния президент на Америка.

Пророчество на Ванга се сбъдва?
Пророчество на Ванга се сбъдва?

Причината е, че е възможно Хилъри Клинтън е да отпадне от надпреварата. Това вероятно може да се случи, защото здравето на съпругата на бившия президент Бил Клинтън е силно влошено.

Кандидатът на демократите се разболя по време на панихидата на 11 септември. По-късно стана ясно, че Хилъри е повалена от пневмония.

Така 68-годишната мераклийка да управлява най-могъщата страна в света временно се оттегли от надпреварата.



Въпреки уверенията на личния й лекар, че тя се възстановява и няма притеснения за здравето й, нещата все още са обезпокоителни.

Другият кандидат за президент е милиардерът Доналд Тръмп. Той пък е дискредитиран заради наглото си отношение към жените.

Ако Хилъри Клинтън не продължи надпреварата за Белия дом, а настоящия президент Барак Обама обяви военно положение заради Ислямската държава, отпада автоматично и другия претендент за поста.

Тогава наистина Обама може да се окаже последния президент на САЩ. Така, както е предрекла гадателката.

Още в края на 60-те години през миналия век баба Ванга говори за „черния човек”, който ще дойде на власт. Думите й са документирани и от професор д-р Величко Добриянов от Българската академия на науките. Ученият е записал почти всички разговори с пророчицата и следи дали предсказанията й се изпълняват.

От думите на Ванга става ясно, че тя е видяла идването на Барак Обама на власт през 2009 година. Той е и 44-президент на Америка. Според предсказанието на врачката той щял да върне Америка назад, защото тогава страната попадала в тежка икономическа криза.

Може дори да се разкъса държавата, както и преди, на северни и южни щати. Факт е, че нещата около предсказанието почти са станали. Барак Обама е президент на Америка. И САЩ, както и Европа, е застигната от жестока икономическа криза.

Любителите на мистерии се питат дали и останалото пророчество на баба Ванга ще се изпълни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.