Какви сме според храната, която обичаме? (Ще се изненадате)

0
394

Храната, която харесваме, определя и нашия характер

Храната, която си хапваме, най-често показва какви сме по характер. Зависимостта между любимото ястие и чертите на нашия темперамент, които притежаваме, са открили японските учени. Според нея спецовете от Страната на изгряващото слънце  делят човешките разбирания за света на шест основни групи.

Храната определя какви сме по характер
Храната определя какви сме по характер

Тези от нас, които наблягат повече на зеленчуците на трапезата си обикновено са пълни енергия, за тях успехът не е трудно постижим. Те са уравновесени по характер и създават здрави приятелства, и стабилни семейства. Страдат от мигрена и имат проблеми със стомаха, защото харесват по-солени ястия.

Ако храната, която харесвате са най-вече плодовете, то вие сте доста чувствителни по нрав. Но лесно комуникирате с хората. Не държат на кариерата на всяка цена, а към жените са сдържани и плахи.

Предпочитате ли повече месо, тогава вие сте доста импулсивни. В живота ви има големи подеми и спадове.Имате и невероятни успехи, но непоследователността им често ги връща назад, в изходна позиция. Не обичат да ги критикуват. Непостоянни са и във връзките. Месото им докарва стомашни проблеми и сърдечно-съдови заболявания.



Най-въздържаните и спокойни хора с удоволствие си хапват риба в големи количества. Същите предпочитат и останалите морски дарове. Те са перфектни за брак, никога не подвеждат половинките си. Рядко изказват мнението си за другите, за да не ги наранят.

Ако в храната ви наблягате на подправките, вие си отличавате с буен темперамент.Сред любителите на пикантното се срещат най-лудите авантюристи, това е в кръвта им. Единственото, с което отблъскват роднините си е техния егоизъм и това, че не обичат да им се възразява.

Противно на очакванията, тези които си хапват блажно и тежки храни са пъргави и игриви. Според някои са единаци. Кариерата им също е брилянтна. Рядко устояват на чара им.При контактите с околните са винаги открити.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.