Край на ерата „Ники Кънчев“

0
751

Ники Кънчев кара последния си сезон в продукцията „Биг Брадър“!

Водещият на „ВИП Брадър“ и всичките му разновидности – Ники Кънчев, обмисля сериозно да се пенсионира. Въпреки че е само на малко над 50 г., той вече има достатъчно пари да си го позволи.

Ники усещал, че вече му идва в повече напрежението да бъде в ефир на живо. Освен това имал и проблеми със здравето, които умело прикривал.

От известно време тв водещият имал сериозни затруднения с очите, причинени главно от вредните прожектори. Вместо да сложи очила обаче, той носел лещи по време на снимките, понеже искал да изглежда по-млад.

Ники Кънчев е само на 55 г., но вече мисли за пенсия
Ники Кънчев е само на 55 г., но вече мисли за пенсия

Ники Кънчев отдавна е спряган за пенсия относно този риалити формат, но досега винаги оставаше. Главната причина е в близките му взаимоотношения с продуцента Нико Тупарев, който така и не пожела да уволни водещия си.

Самият Кънчев обаче вече се усеща, че не е за тази работа. Той започна да прави странни грешки в изказа си, което е продиктувано може би от възрастта му.



Водещият си е навличал неведнъж гнева на зрителската аудитория. През последните години той не успява да задържи пристрастията си и видимо разкрива кого харесва, а по принцип трябва да бъде безпристрастен.

Най-големия гаф водещият го сътвори преди 3 години. Тогава на финала на „Биг Брадър Ол Старс“ той си позволи да попита свой гост дали Златка Димитрова не му е отказала интимни отношение, щом говори против нея.

С този видимо пристрастен въпрос Ники Кънчев се издаде, че от шоуто спрягат именно Черната Златка за шампион, както се и получи.

Другите критики към него са заради повишаването на тон в ефир. Ники често не дава на гостите си да се изкажат, с което буди доста негативизъм у зрителя.

Въпреки всички тези негови недостатъци, той не е бил уведомен, че ще бъде освободен, а сам е взел това решение. Тв водещият е преценил, че със спечелените пари дотук може да изкара вълшебно остатъка от живота си.

Само за една есен работа, като водещ на „ВИП Брадър“ и „Биг Брадър Ол Старс“, Ники Кънчев изкарва близо половин милион лв. Затова не е чудно, че може да си позволи пенсия на такава ранна възраст.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.