Бабата на Николета Лозанова възхити!!! (ФОТО)

0
425

Николета Лозанова се оказа с доста подмладена баба!

Красавицата Николета Лозанова открехна вратата относно това как е станала с такава визия. Причината явно е наследствена, защото и родната й баба е много красива, видя Topactualno.com.

Възрастната дама направи 75 г. и отбеляза празника заедно с дъщеря си и известната си внучка. Последната публикува тяхна обща снимка, на която се вижда, че двете имат много общо.

Освен с доста запазена външност, бабата на Николета Лозанова буди интерес и с облеклото си, което е доста стилно. И това очевидно Ники го е наследила от своята близка роднина.

Николета Лозанова по принцип не обича да показва семейството си. Тоест главно родителите си и цялата рода, защото дъщеря си Никол често я излага на показ.



Водещата на „Папараци“ определено доказа, че има много красив ген и не е придобила славата на хубавица само с корекции по визията си. Нещо, което я показва в една доста добра светлина.

„Николета е моят идол за жена още откакто започнах да се интересувам от жени. Тя е самото съвършенство, има тяло и лице на гръцка богиня.“ – пише форумник.

Интересното е, че тв водещата се оказва красива по природа, а не само вследствие на операциите. Това се вижда по визията на баба й, която надали се е подлагала на някакви процедури за разкрасяване.

Според слуховете, Николета Лозанова е доста близка с майката на майка си. Двете редовно си споделяли неща от живота. Тъй като бабата живее в Пловдив, това се случвало предимно по телефона.

Като малка Ники е била строго възпитавана от родителите си и единствено баба й се е опитвала да застава на нейна страна. Разбира се, причини за строгото отношение не са липсвали.

Както е известно, бившата плеймейтка е била тройкаджийка в училище. Тя никак не обичала да заляга над уроците, което принуждавало майка й и баща й често да й се карат.

Вижте Николета Лозанова с баба й!

Николета Лозанова и баба й
Николета Лозанова и баба й

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.