Дженифър Анистън хвърли бомбата, Брад Пит е в ступор!

0
441

Дженифър Анистън поиска пари от Брад Пит!

Красавицата на Холивуд Дженифър Анистън се заяде с бившия си съпруг. Актрисата реши да го захапе отново заради развода им преди 11 години.

Въпреки че Брад Пит в момента се развежда и с Анджелина Джоли, Джен още не е забравила унижението, на което актьорът я подложи преди време. Затова тя просто го довърши в най-тежкия му миг.

„Ако знаех, че така ще се развият нещата, едва ли щях да му предложа роля в „Приятели“. Заради мен получи доста тлъст хонорар тогава. Като се замисля, май трябва да ми го върне.“ – иронично избухна Дженифър Анистън пред американски ежедневник.

Дженифър Анистън довърши Брад Пит
Дженифър Анистън довърши Брад Пит

Припомняме, че Брад беше гост – звезда в осмия сезон „Приятели“, заснет през 2001 г. Тогава той играеше приятел на Рос и Моника от гимназията, който мрази Рейчъл Грийн – героинята на тогавашната му жена Дженифър Анистън.



Двамата с Брад Пит бяха стоплили отношенията си след раздялата му с Анджи. Дори се говореше, че отново са любовници.

В САЩ се твърди, че настоящата ненавист на Джен към Брад е именно заради случилото се сега, а не преди години. Според слуховете, актьорът за втори път е зарязал звездата от „Приятели“, което я е озлобило към него още повече.

Самата Анистън също вече е повторно омъжена. Избраникът й Джъстин Теру обаче е изпитал рогата, които тя му забила с бившия си – Пит. Той обаче й простил и бракът им ще оцелее, поне такива са информациите от зад Океана.

В същото време Брад получава унищожителни удари и от другата си жена – Анджелина Джоли. Тя вече му забрани да припарва до децата им без присъствието на психолог. Освен това не спира да петни репутацията му с нападки, че е биел децата.

По всичко личи, че актьорът се намира в може би най-трудната ситуация в живота си. Той е изкарван чудовище, а бившата му пък го унижава при всеки удобен случай.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.