Драмата на Албена Михова разби близките й!

0
400

Албена Михове е повече от нещастна в личен план!

Актрисата Албена Михова се намира в отчайващо любовно състояние. От година и половина тя не е имала връзка с мъж, пише в. „Уикенд“.

Албена не можела да приеме никого в живота си, след като болката от отношението на Тома Здравков към нея още не била стихнала. Двамата отдавна поеха по собствен път, но преди това прекараха почти 7 години заедно.

Албена Михова така и не успяла да прости на рокаджията безбройните му изневери и факта, че го е издържала в големи периоди от връзката им.

Албена Михова изживява своята лична драма
Албена Михова изживява своята лична драма

Това сякаш белязало актрисата и тя подхождала с огромно недоверие към всеки следващ мъж. Винаги първо си мислела дали той няма да я използва за пари и дали е сериозен в отношението си.



Това от своя страна отблъсквало мъжете, тъй като те започвали да се чувстват като на изпит. Налагало им се постоянно да се доказват и така излизали бързо от живота на актрисата.

Разбира се, за този период от година и половина Албена Михова е имала интимен контакт с мъже, но само дотам. Интересното е, че всички те са били по-млади от нея, какъвто е и Тома.

Чаровната актриса вече се била отказала да търси мъжа, с когото да остарее. Тя се задоволила с това да има моментни удоволствия. Считала, че така ще избегне болката от ново разочарование.

Близките й обаче не приемали това нейно решение. Те постоянно я съветвали да потърси отново любовта, защото синът й скоро ще заживее отделно и блондинката ще остане сама у дома.

„Когато си тръгнат децата, си проличава най-много дали родителите са имали личен живот. Ако са самотни, значи по-скоро не. Затова е хубаво да отглеждаш дете, но трябва и да живееш самостоятелно.“ – казват познатите на актрисата.

Албена Михова е сред най-талантливите ни звезди в театъра, но така и не срещна щастието в живота. Дано успее да го направи един ден!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.