Имате черна магия? Прогонете я от дома си! (Само с домашни средства)

0
532

Магия може да прогоните и с домашни средства

Магия и негативна енергия може да изчистите от дома си и без да ходите при врачки и ясновидки. Развалянето на черна магия и негативно влияние не е мисия невъзможна в домашни условия.

Магия може да развалите и с подръчни средства
Магия може да развалите и с подръчни средства

Само че много врачки и ясновидки не искат да разкриват това, защото така ще им се намалят приходите. А и няма да имат възможност да правят амулети и талисмани, с които да взимат още пари от хората.

Да развалите негативното влияние в домашни условие не е никак трудно. Най-важното е да имате под ръка яйца. Взимате едно яйце, счупвате го в купичка или в буркан с малко вода и го слагате под леглото или до главата си на раклата, но непременно до главата си.

То престоява така през нощта и на сутринта, ако белтъка се е пресякъл, все едно е сварен, значи имате натрупана негативна енергия или чужда намеса.



После изливате цялата течност в тоалетната. Така правите най-малко осем дни, докато тази мътилка на белтъка изчезне напълно. Друг начин за изчистване на черна магия също става с яйца.

Слагате четири сурови яйца в четирите краища на дома си и там те трябва да останат една седмица. След което ги изхвърляте в река или в море, като непрекъснато си мислете, как изхвърляте злото от себе си и от своята къща.

Но трябва твърдо да вярвате, че негативното действие си е отишло от вас и повече да не се обръщате никога назад. Защото върнете ли се, тази магия отново ще ви споходи.

Вана с морска сол също чисти негативното влияние. Необходимо е три дни да се къпете в такава вана с много морска сол. По време на банята задължително си мислете как черната магия се отмива от вас. И си повтаряте наум тези думи: „Зло, откъдето си дошло, там да си отидеш”.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.