Жоро Торнев искаше да унизи Емануела, но унизи само себе си!

0
407

Жоро Торнев се изложи много в скандала с Емануела!

Красавицата Емануела изпита жесток удар на гърба си. Той дойде от Жоро Торнев, но режисьорът не успя да го направи както трябва.

Повод за скандала между двамата стана Гетсби. Певицата не знаеше какво е това, а мъжът на Мира Добрева реши да я злепостави заради този факт.

Работата обаче е там, че явно и на Жоро не му е ясно „Какво е Гетсби“, защото той го определи като най-великия американски писател. Всъщност обаче „Великият Гетсби“ е роман, а авторът му е Ф. Скот Фицджералд.

Жоро Торнев унизи себе си, а не Емануела
Жоро Торнев унизи себе си, а не Емануела

Така Торнев показа, че и той не знае това, заради което се опита да се подиграе с Емануела. Фолк дивата поне си призна, че не е наясно, докато режисьорът не бе честен нито пред себе си, нито пред останалите.



Изпълнителката на „Таралеж“ се оказа трън в очите на почти всички в Къщата. Единствено Миглена Ангелова, Жана Бергендорф, Рени, Борислав Комсийски и Христо Живков до този момент не нападат певицата.

Самата Емануела определи останалите вътре за псевдоинтелектуалци и дори изрази мнение, че заради такива като тях хората напускат България.

Специално Жоро Торнев е върл противник на чалгата. Още във визитката си той сподели, че именно чалга музиката е била причината Слави Трифонов да напусне „Каналето“. Дългия е искал да се залага на тази музика, а останалите в шоуто – не.

Засега обаче режисьорът не получава никакви дивиденти от това във „ВИП Брадър“. Все повече стават критиците на Жоро. Това започна още от налагането на мнението му, че Луцифер не е трябвало да бъде показван от Роро чрез якето му.

От друга страна Емануела изглежда като фаворит за титлата на шоуто. Певицата има много фенове още отпреди появата й в предаването, но интересното е, че те стават все повече след влизането й в Къщата.

Предстои да узнаем какво ще се случи на финала и дали двамата ще бъдат заедно там.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.